Criatures 21/03/2019

Una abraçada "time-lapse"

enric bastardas
2 min
Una abraçada

Ahir va arribar el Nil de les colònies, de Juneda, i (em) va portar un pa, molt bo, fet per ell, encara que me'l va vendre molt malament dient-me que era molt dur. Jo no sé si era el pa o el Nil, però jo el vaig trobar molt bo. Oli, sal, fuet i mig sopar fet.

Ahir va arribar el Nil de les colònies, de Juneda, i (em) va portar una bresca. Us juro que he hagut de buscar si existia la paraula. Em sonava però no sabia si era correcta. Mel. I pol.len. Amb tot l'amor la va portar. No m'agrada la mel però no se'm va notar, gens ni mica. Em va encantar. Es va vestir d'apicultor i (em) va portar una bresca, i quan la tenia darrera seu, amagada, per fer-me una sorpresa, se li va trencar (per segona vegada) i es va posar a plorar. Molt. De cor. Com plora el Nil. Se'm trenca el cor però es va arreglar. Hi havia l'àvia. Ho va enganxar. M'ho va tornar a donar.

Ahir va arribar el Nil de les colònies, de Juneda i em va portar un abraçada. Llarga. Molt llarga. De cor. De tot cor. D'estona. De molta estona. Una abraçada de 3 dies sencers.

L'abraçada portava 2 nits i 3 dies.

L'abraçada portava 3 llets amb cola cao i 2 petons de bona nit i 3 de bon dia.

L'abraçada portava uns quants videos del Mr. Bean i uns quants xuts de futbol al menjador (amb pilota tova i porteria petita)

L'abraçada portava algun pa amb nocilla furtiu d'entre el berenar i el sopar.

L'abraçada va ser molt llarga, perquè hi havia moltes moltes coses que no vam fer 2 nits i 3 dies, i això suma, molt, i s'ha de recuperar. I per això vam estar molts segons abraçats. Va ser una mena de time-lapse. Una abraçada time-lapse. Les abraçades haurien de durar proporcionalment al temps que portem sense mirar, sense estar i sense compartir amb una persona. Directament proporcional.

stats