L'apunt docent

Jordi Roca i Font

El gest de la Consellera

Llegeixo que el Departament de la Consellera Rigau destinarà a beques menjador part dels diners que els mestres deixarem de cobrar per exercir el nostre dret de vaga. Me n'alegro.

Zoom

Darrerament les notícies que ens arriben sobre menjadors escolars són cada vegada més preocupants. Sabem que l'augment de l'obesitat infantil és deguda (en part) a una mala alimentació i també sabem del cert que als menjadors escolars molts alumnes mengen molt millor que a casa. Amb aquesta crisi tan salvatge moltes famílies s'han vist obligades a deixar el menjador escolar i el pessimisme regnant que envolta la situació econòmica ens fa entreveure que tot pot anar encara pitjor. Sabem que fins que algun governant d'aquest país no foti un cop de puny sobre la taula seguirem sent el tòtils d'Ibèria però, mentre això no passi, cal anar parant els cops de la millor i més improvisada manera possible.

Reitero que me n'alegro que la Consellera hagi escoltat els mestres i hagi pres aquestes mesures. Hauria estat bé que hagués anunciat abans del 22M que tenia previst fer aquest gest perquè possiblement la vaga hauria tingut més seguiment però això ja seria massa demanar.