Criatures 02/11/2017

Educar amb 100 piulades. L'abecedari de les persones positives.

Victòria Cardona
2 min
Educar amb 100 piulades. L'abecedari de les persones positives.
Presentació a Mètric dilluns 6 novbre.

Educar positivament amb 100 piulades

Un cop llençada, la paraula no torna enrere

Horaci

Amb poques paraules ens entenem nosaltres mateixos i ens entenen els fills que tenen tot el dret de ser ben educats pels seus pares. És per això que m’he animat a escriure “Educar amb 100 piulades. L’abecedari de les persones positives”, magníficament editat per Editorial la vocal de lis.

El presentaré el proper dilluns, 6 de novembre a les 7h. del vespre i amb la invitació que il·lustra aquesta entrada us hi espero... quina il·lusió em faria que m’acompanyéssiu!

He començat el llibre amb l’A d’Abraçada. Abraçades a dojo que donem i rebem. És el gest del meravellós llenguatge no verbal més significatiu per demostrar estima, agraïment, perdó, consol i un llarg etcètera. I, he acabat el Diccionari amb la Zeta de Zero perquè el meu zero no és un zero a l’esquerra, és un zero que suma, que multiplica i que com a denominador de qualsevol fracció, diuen els matemàtics, tendeix a infinit.

L’ànim no el trobarem en la dieta miraculosa, en el viatge a una illa paradisíaca, en milers d’euros per comprar-nos el que ens vingui de gust, en una salut de ferro o en l’últim model de cotxe. El bon ànim el trobarem quan estimem el nostre cos mig atrotinat pel desgast de la feina, en la tasca petita a casa i en el lloc de treball on som útils, en el repte de fer allargar el sou per cobrir les necessitats bàsiques i en el despertar-nos d’hora per agrair que estem vius, tot i que ens facin mal tots els ossos.

Us espero a la presentació divertida d’un vocabulari simpàtic i engrescador perquè el bon ànim, l’actitud positiva i el bon humor no ens manquin, una presentació amb l’Alfred Picó, reconegut periodista i profesor de comunicació i Sandra Palau, editora i gran amiga meva a Mètric, un espai d’allò més agradable.

stats