Criatures 26/06/2018

El Vida Festival crea un espai familiar

Del 28 de juny a l'1 de juliol se celebra una nova edició del Vida Festival

A.f.
2 min
El Vida Festival crea un espai familiar

Ja està tot a punt per a una nova edició del Vida Festival, a Vilanova i la Geltrú. Música en directe, cinema, 'handcraft', il·lustració, gastronomia... Un festival que convida a moure's pels seus diferents espais i experimentar una autèntica experiència sensorial.

Per al cartell d'aquesta cinquena edició han fet una acurada selecció d'artistes que tenen en comú l'autenticitat de la seva proposta, tant si posseeixen una gran trajectòria que els avala com pel seu potencial i projecció. Hi podreu veure artistes com Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Los Planetas, Curtis Harding, Nick Mulvey i Joe Crepúsculo, Albert Pla, The New Raemon & McEnroe o Da Souza. Un cartell que destaca tant per la presència d'artistes de gran renom com per la de prometedors grups emergents. Aquí podeu consultar la programació completa.

Cartell del Vida Festival

Juntament amb el cartell complet, el Vida també presenta la programació del Vida Club. Un espai on, després de l'èxit de la seva primera edició, se seguirà donant protagonisme a diferents DJs amb residència en clubs i festivals tant nacionals com internacionals, així com agitadors culturals de diferents àmbits.

Espai 'El Niu'

El Niu és un espai en una zona arbrada de pins que convida a la desconnexió però que, alhora, està molt ben comunicada amb els diferents escenaris del festival. La idea és que les famílies puguin gaudir d'una sèrie d'activitats i actuacions adreçades als més petits.

El Niu es divideix en tres espais:

  • El Niu. Espai dedicat a tallers. Hi trobareu activitats creatives, plàstiques, multimèdia, de jocs de fusta, biblioteca infantil, etc.
  • L'Escenari. Hi haurà activitats musicals, de les quals destaquen les actuacions dels més joves estudiants de les escoles de música de la ciutat, i diversos contacontes.
  • El Caminet. Fent d'enllaç entre aquests dos espais, El Caminet oferirà alguna intervenció plàstica per convidar els més grans i petits a deixar la seva empremta.
stats