Plans de cap de setmana per fer amb la canalla

Ja sabeu com aprofitar el pont de Tots Sants?

A.f.
6 min
'On és la fada Alegria?' aterra a l'Aquitània Teatre

A les portes d'aquest cap de setmana llarg, i a banda de celebrar com cal la castanyada, us fem algunes propostes per treure el màxim partit al pont de Tots Sants.

'Malson abans de Nadal' a L'Auditori

La temporada OBCPops, que acosta la música d'orquestra a tots els públics, comença aquesta setmana (1, 2 i 3 de novembre) amb la projecció de la pel·lícula Malson abans de Nadal i la interpretació en directe de la banda sonora original de Danny Elfman per part de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

'Malson de Nadal' a L'Auditori

Taller familiar al MNAT de Tarragona

Diumenge, el Museu Nacional d'Arqueologia de Tarragona us proposa el taller familiar de Tots Sants CSI... a la necròpoli paleocristiana!Els participants es convertiran en investigadors i seguiran les pistes que van deixar els arqueòlegs que van excavar la necròpoli paleocristiana a través de quatre

departaments: el d’arqueologia, el d’antropologia física, el de simbologia i el d’epigrafia. A través d’aquestes fonts, descobriran els noms, les creences, les aficions i fins i tot l’aspecte físic d’alguns habitants de Tàrraco, a partir dels vestigis que ens han arribat des de les seves tombes. A les 11 h al Museu i Necròpolis Paleocristians (Av. de Ramón y Cajal, 84).

CSI a la Necròpolis

El Palau estrena 'Clàssica de tots els temps'

Avui dijous (17.30 h) i dissabte i diumenge (en doble sessió, a les 11 i a les 12.30 h) el Petit Palau acollirà l’estrena a l’Estat de Clàssica de tots els tempsun espectacle dirigit per Paolo Lameiro, músic i pedagog portuguès reconegut internacionalment, adreçat a nadons i els seus acompanyants. L’objectiu de l’espectacle, un projecte que ha anat prenent forma al llarg de més de vint anys, és que els assistents gaudeixin del plaer d’escoltar música de qualitat interpretada en directe, tot oferint una experiència d’intercanvi i complicitat entre nadons, acompanyants i intèrprets.

Clàssica de tots els temps

La pallassa Bleda a Girona

Demà, divendres, a les 12 h i les 17 h, a la plaça de l’1 d’Octubre de 2017 de Girona hi podreu veure Les vacances de Madame Roulotte,Les vacances de Madame Roulotte de la companyia La Bleda. La Pallassa Bleda se’n va de vacances. Té una magnifica caravana que l’acompanya. Ho té tot a punt per a un bon dia de càmping. Arriba al lloc que creu perfecte per passar el seus dies de relax, i hi té una gran sorpresa: hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona. Per a tots els públics. Gratuït.

Les vacances de Madame Roulotte

La fada Alegria arriba a l'Aquitània Teatre

L'Aquitània Teatre estrena aquest cap de setmana On és la fada Alegria? Una oportunitat única per viure en família aquesta experiència emocionant, en què els petits entren literalment a dins de l'obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d'aquest conte original. Acompanyeu-los a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i on la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el qual coneixerà éssers màgics que l'ajudaran a buscar a la fada. Un bruixot, el Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment. El divendres 1 de novembre a les 12,00 h, tots els dissabtes de novembre a les 16.30 h, i tots els diumenges de novembre a les 12.00 h.

On és la fada Alegria?

Halloween al Poble Espanyol

El Poble Espanyol es converteix aquests dies en l’escenari perfecte perquè nens i grans tinguin l’oportunitat de gaudir de la festa de Halloween. Després de l’èxit de les últimes edicions, aquest any la festa durarà un dia més, de l’1 al 3 de novembre. Els visitants podran disfressar-se de personatges de por i el recinte es convertirà en un espai veritablement terrorífic on es podrà gaudir de diferents activitats, com un joc de pistes amb proves monstruoses, concurs de disfresses de por, un fantàstic passatge del terror o una marató de sis hores de contacontes.