Tecnologia creativa

Xavier Rosell

"Tot anirà bé!"

Activitat per fer en família per aprendre a dissenyar un arc de Sant Martí i compartir-lo amb les persones que ens estimem a casa i a l'escola

Tot anirà bé Zoom

Tot anirà bé

Disseny i creació 3D amb Tinkercad

Ara fa uns dies vaig publicar una selecció de propostes #joemquedoacasa per apropar-nos al disseny 3D, tot potenciant la creativitat i la iniciativa personal dels més petits de la casa. 

Avui us proposo que dissenyem en família un arc de Sant Martí i que el compartim amb les persones que més ens estimem i que trobem a faltar aquests dies de confinament.

Compartir és viure

Teniu diferents opcions per compartir el vostre disseny. Per una banda, podeu publicar el vostre projecte a la galeria de l'aplicació Tinkercad, així tota la comunitat el podrà veure i tindreu una adreça web per enviar a qui volgueu. Per una altra, podeu descarregar una imatge del vostre projecte des del menú Sent to / Picture of your design i enviar-la per whatsapp o posar-la de fons de pantalla al vostre dispositiu mòbil durant aquests dies. Finalment, teniu l'opció d'imprimir la vostra imatge i penjar-la a casa, a un espai on tothom el pugui veure.

Si us animeu a fer una proposta de disseny compartit, l'aplicació us permet treballar de manera col.laborativa convidant altres usuaris a treballar en el mateix document (menú Collaborate).

Us imagineu fer una vídeotrucada amb família i amics mentre esteu dissenyant conjuntament la vostra proposta d'arc de Sant Martí? 

El més important és compartir la vostra creació i passar una bona estona a casa.

 

Tot anirà bé!

Aquí teniu el tutorial, pas a pas, per dissenyar un arc de Sant Martí. No cal dir que es tracta de fer el vostre Tot anirà bé! i que teniu l'opció de deixar volar la vostra creativitat i imaginació per crear les composicions i les formes que més un agradin.

Us proposo una idea, a partir d'aquí, el projecte és vostre. Endavant!!!

Què, com us ha quedat el disseny? Vinga, animeu-vos i compartiu les vostres creacions... que corri el Tot anirà bé!

Més propostes per fer en família

Aquests dies de #joemquedoacasa prepararé més material i el compartiré a la xarxa. Trobareu més propostes al meu compte d'instagram, a la galeria de Tinkercad.

Galeria de propostes #tinkercadaracriatures Zoom

Galeria de propostes #tinkercadaracriatures

Utilitzeu lliurement el material i passeu el millor possible l'episodi de confinament. Ànims!