Criatures 30/01/2021

Converses que apropen a l'Univers

1 min
Llibre: Una petita història per a entendre l'Univers

Tots ens hem fet preguntes sobre el cel: Estem sols a l'Univers?, com podem esbrinar l'edat del Sol?, a quina distància es troben les estrelles?, de què estan fets els estels?...

En el llibre "Una petita història per a entendre l'Univers" de Hubert Reeves i amb pròleg de Jorge Wagensberg, editat per l'Editorial Comanegra, trobem un recull de converses de l'autor amb una de les seves nétes durant les nits d'estiu.

La contemplació dels astres provoca en nosaltres un desig compartit de saber més sobre el Cosmos misteriós que habitem. Hubert Reeves i la seva néta recuperen la tradició antiga del diàleg com a forma de construir coneixement. Podem dir que el mèrit principal del llibre és presentar d'una manera entenedora uns conceptes força abstractes sobre l'Univers.

Al llarg de les pàgines d'aquest llibre, Hubert Reeves, conegut per la seva tasca de científic i divulgador, ens ofereix una visió de l'Univers sorprenent i fascinant i ens convida a seguir fent-nos preguntes sobre l'immens bosc d'estrelles que veiem cada nit.

foto

Si aquest tema us interessa, us proposo a continuació diversos recursos per alimentar la seva curiositat.

+ Informació

Editorial Comanegra

Una petita història per a entendre l'Univers

Hubert Reeves

Pàgina web personal

Setmana de la Ciència

Espai web oficial

Cercador d'activitats

stats