Tecnologia creativa

Xavier Rosell

Llibres de tecnologia creativa per a grans i petits

Propostes editorials per apropar-nos a la programació

S'acosta Sant Jordi i segur que us fa il.lusió regalar al vostre fill o filla algun llibre que l'enganxi a la lectura... Des de la mirada de la tecnologia creativa tinc diversos suggeriments que potser us fan peça.

Los ordenadores y la programación

T'has preguntat mai com pensa un ordinador? Segur que has sentit parlar dels llenguatges informàtics i de la programació. Dins d'aquest llibre es troben les respostes a totes aquestes qüestions. Les trobaràs amagades sota unes pestanyes que pots obrir a mesura que la teva curiositat t'ho demani.

Los ordenadores y la programación Zoom

Los ordenadores y la programación / Editorial Usborne

Yo también puedo programar

Si ja tens clares les idees generals, amb aquest llibre podràs fer un pas més. Des de l'Hola món inicial aniràs trobant un conjunt de propostes per aprendre a programar en llenguatge visual de blocs. Seguint els passos que et proposen les fitxes podràs fins i tot crear el teu propi joc!

Yo también puedo programar Zoom

Yo también puedo programar / Destino Infantil & Juvenil

Hola Ruby. L'aventura de programar

Si vols aprendre a programar, la Ruby i els seus amics et diran com fer-ho. Seguint les aventures de tots ells aprendràs a pensar d'una manera més creativa i a superar qualsevol tipus de problema del teu dia a dia.

Hola Ruby. L'aventura de programar Zoom

Hola Ruby. L'aventura de programar / Estrella Polar

Tenim la sort que a la secció infantil de les llibreries hi comença a haver un bon recull de propostes editorials en l'àmbit de la divulgació tecnològica. La selecció d'avui n'és una petita mostra. Animeu-vos a anar a la llibreria del vostre barri i mireu i remeneu, segur que trobareu petits grans tresors.