Criatures 03/05/2019

Professorat armat

2 min

Tocats de l'ala

Llegeixo astorat que a Florida han aprovat una llei perquè el professorat dels instituts pugui anar armat a classe per defensar-se i alhora defensar els alumnes dels sonats que entren amb armes i disparen a tort i a dret a l'estil videojoc. Com que de tant en tant es produeixen assassinats en massa en instituts, els il·luminats trumpistes han tingut la bombera idea de combatre la cosa amb més llenya i se'ls ha ocorregut que els professors poden ser uns perfectes aliats del bons a l'estil Bruce Willis a la Jungla de Cristall versió High School. Massa pel·lícules, massa interessos i lobbys pel mig; ai, ostres, és clar, que fàcil és lligar caps de vegades.

Doncs això, preparem-nos per morts accidentals per confondre un possible assassí o pels anomenats danys col·laterals, la cosa no pinta gens bé. El tòpic és tan clar com tòpic, les armes les carrega el diable.

Gun

#ArmMeWith

Mentrestant, gràcies a les xarxes socials, gent amb dos dits de front ha engegat una magnífica campanya amb l'etiqueta #ArmMeWith (arma'm amb). Cerqueu-la a Twitter i a Instagram.

Es tracta de manifestar la prioritat en altres temes més importants que les armes i donar visibilitat a problemes que pateixen les escoles i instituts. D'aquesta manera aquest #ArmMeWith va acompanyat, per exemple, de "books", de recursos per atendre la diversitat, més recursos humans i materials, etc...

El moviment contra les armes cada dia va a més i cada vegada és més la gent jove qui agafa les regnes d'aquesta lluita que s'estén de costa a costa. Estarem atents als esdeveniments a l'altre costat de l'Atlàntic desitjant que aquí no calgui arribar a aquests extrems tan a la dreta del sentit comú.

Es veu que als Estats Units d'Amèrica hi ha 17.250 assassinats a l'any (2006)

stats