L'apunt docent

Jordi Roca i Font

Ser famós

Ja us he parlat algunes vegades del meu èxit a parvulari: només trepitjar l'edifici ja tinc una colla d'incondicionals que coregen el meu nom i salten esperant que me'ls emporti a fer psicomotricitat. Tinc avantatge, la mainada no té cap altre mestre masculí i suposo que aquest fet va al meu favor com també el fet de fer una "assignatura" tan divertida com la psicomotricitat. L'altre dia vaig entrar a la classe de P5 i un marrec em va mostrar una foto meva arrugada i mal retallada d'una entrevista que em va fer El 9 Nou el passat estiu. Com que feia uns tres mesos de l'entrevista m'imagino que el nano devia trobar la foto a terra després de trepitjar-la sobre un terra fregat. Me l'ensenyava com si es tractés d'un tresor i no la volia ensenyar a ningú però és clar, a parvulari no hi ha secrets que valguin i un entremaliat li va arrencar la foto de la butxaca i la va ensenyar com qui ensenya un trofeu a la plaça Sant Jaume. "En Jordi és famós! en Jordi és famós!" cridaven tots. Se'm van tirar a sobre literalment i aquesta vegada cridaven més alt que de costum. La mestra va haver d'intervenir i va decidir col·locar la foto al suro de la classe perquè tots la poguessin observar des de metre deu estant. Quan van parar una mica se'm va acostar una nena de les que cridava més i em va dir:

- Ets famós?

- I tant! Ja has vist la foto. (irònic mode)

- Què vol dir famós?

ANTERIOR

I Olé!

SEGÜENT

Converses I