Criatures 31/12/2018

Ja s'acosten els Reis

Victòria Cardona Romeu
2 min
Ja s'acosten els Reis
La carta als Reis

S'acosten els Reis

Feliç 2019... tot jugant amb les nostres Criatures

Aquesta nit han passat

i han posat la mà als balcons ...

Els somnis dels infantons han granat.

Cap a Orient se'n van tornant

a llur reialme confús,

a regnar-hi tot pensant en Jesús.

Heu sentit avui el cor matinejador dels nens?

Heu sentit els rastres d'or, mirra, encens?

Joan Maragall

Vet aquí que estem acabant el 2018 i ens endinsem amb il.lusió al 2019. Ja hem viscut el Nadal amb alegría i molts hem pogut fer cagar el tió a cops de bastó i hem passat uns dies magnífics cantant o recitant poemes de Nadal. Les nostres criatures están animades perquè tenen el millor obsequi: un temps dedicat sense mirar el rellotge.

Ara ja els tenim preparats fent cua perquè la seva carta arribi als Reis amb puntualitat i tinguin joguines que esperen de fa temps.

I nosaltres ens fem la nostra llista i parlem amb els avis del que volem de la seva. La llista ha de ser breu…. Massa joguines dispersa, ja ho sabem!

I… pensem per escollir bé. Per això us deixo petits suggeriments:

El que sí sabem és que amb els seu joc imagina, descobreix, imita, aprèn i m’atreveixo a dir, que es concentra com ho haurà de fer més endavant amb l’estudi.

Juguem amb els fills.

Ben aviat, casa nostra s’omplirà de pantalles, i els jocs de consoles seran els favorits del nostre fill, els quals li proporcionaran agilitat; però, mentrestant no arribi aquest dia, participem del seu joc i descansem amb ell per desconnectar de la feina i de les preocupacions, divertir-nos i passar-ho bé.

Comencem aquests Reis de l’any 2019 donant importància al joc. Podem tenir a mà un calaix amb tisores rodones, retallables, cartolines de colors, plastilines, ceres, folis, etc... per distreure’l quan no podem sortir de casa.

I ... enllustrem les sabates, les deixem al balcó... parem la taula amb torrons i vi dolç pels Reis perquè facin una mica d’estada a la sala de casa.... van cansats aquesta nit.

I SEMPRE amb alegria i disponibilitat vers els nostres fills. Crear un fort vincle afectiu amb ells de petits anima a la confiança i a créixer equilibradament... I el Reis que venen d’Orient estat decidits a ajudar-nos!

Bon Any 2019.

stats