A.F.

Ja està disponible la primera carta als Reis 'online'

Uns emprenedors gironins creen una eina per enviar la carta als Reis Mags per internet

Ja està disponible la primera carta als Reis online Zoom
Per primer cop, aquest Nadal els nens i nenes podran contactar amb Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a través de la xarxa mitjançant cartaalsreis.wishers.world. Fins ara no existia una aplicació similar que permetés als nens i nenes seleccionar els regals que desitgin un ampli catàleg, escriure i enviar la carta als Reis Mags a través d'internet. Han estat uns emprenedors catalans que han desenvolupat aquesta pràctica eina per a les famílies i l'han llançat internacionalment, ja que l'aplicació està disponible en català, castellà i anglès, i amb una versió per a Santa Claus.
L'aplicació Carta als Reis és gratuïta i ofereix la possibilitat d'utilitzar-se només com a llista de desitjos per als més petits o directament per adquirir les joguines online. Entre els serveis que ofereix, els nens i nenes disposen d'una àrea de joc i entreteniment relacionat amb les festes i els adults poden compartir la informació per WhatsApp, Facebook o correu electrònic des d'una àrea privada.

Enviar, imprimir i compartir

L'eina reserva un espai per als nens i un espai d'accés privat per Ses Majestats. L'àrea per als nens té la navegació adaptada per a ells i, a banda de l'opció de fer la llista i la carta, hi trobaran diversos jocs i entreteniments per celebrar aquesta època de l'any.
Des de l'àrea privada, els Reis Mags poden escollir els regals que volen portar als nens i encarregar als patges i altres ajudants que en facin l'entrega. Ses Majestats podran compartir des de la seva llista, els regals a través d'e-mail, Facebook o WhatsApp (en la versió mòbil). En estar vinculat directament al catàleg d'Amazon, adquirir les joguines que els nens els han demanat només és cosa de pocs clicks.

Accessible internacionalment

Els Reis Mags viatgen per tot el món, així que la web està també disponible en espanyol a través de la pàgina reyesmagos.wishers.world. Santa Claus no ha volgut quedar-se'n fora i també disposa d'una eina en llengüa anglesa a lettertosanta.wishers.world