A.F.

Què fem aquest cap de setmana?

Idees per aprofitar el cap de setmana en família

A Terrassa estrenen l'estiu amb la Dàmaris Gelabert / D.G. Zoom

Ja les tenim aquí! Han arribat les vacances escolars. Com ho porteu? Si encara us esteu fent a la idea de què vol dir tenir la canalla a casa una vuitantena de dies, us anirà bé ocupar el cap de setmana. Aquí teniu algunes propostes.

Dàmaris Gelabert a Terrassa

D'avui a diumenge, la Dàmaris Gelabert presenta 'Comença l’estiu, el musical' al Centre Cultural Terrassa. Un musical refrescant per celebrar l’arribada de l’estiu i gaudir de la música en família. La reconeguda cantant vindrà acompanyada d’una banda de sis músics i dels populars personatges de la seva
companyia per celebrar un primer dia d’estiu molt musical. I és que no serà qualsevol dia, sinó un dia de festa major! La cita és a l'auditori del Centre Cultural Terrassa.
Dàmaris Gelabert a Terrassa Zoom

Dàmaris Gelabert a Terrassa / CC Terrassa

Festival Xalaro a Platja d'Aro

Aquest cap de setmana se celebra a Platja d'Aro la sisena edició del Festival Xalaro de Platja d’Aro, el primer de la Costa Brava dedicat al públic familiar. Enguany amb un programa artístic de 16 espectacles de música, circ, màgia, acrobàcia, clown, dansa i instal·lacions interactives, una gimcana per a tots els públics i una gran cloenda coincidint amb el Gran Castell de Focs Artificials la nit de Sant Joan, des de la zona del Cavall Bernat, a la Platja Gran. Com a trets característics es manté la gratuïtat de les actuacions i dels espais participatius, i es consolida el passeig Marítim i la plaça Major com a espais escènics dels espectacles, concentrats en la franja horària de tarda-vespre.
Festival Xalaro Zoom

Festival Xalaro / Platja d'Aro

Pentina el Gat a Terrassa

Dissabte, a les 17 h a la plaça de la Immaculada de Terrassa hi podreu veure 'Revolució!', de la companyia Pentina el Gat. Ha començat la 'Revolució!', L’espectacle d’animació que us convida durant una bona estona a cantar, ballar, riure i jugar. Que tothom es prepari perquè les cançons i les danses, els jocs i les dinàmiques, les teatralitzacions i les improvisacions, ara, es converteixen en les armes per lluitar a favor de l’alegria i la felicitat. Passi el que passi, que ningú marxi sense estar una mica més content i animat. L’entusiasme i l’energia de Pentina el Gat amb la seva la seva singular i especial 'Revolució!' Per a tots els públics. Gratuït. 

'Revolució' a Terrassa Zoom

'Revolució' a Terrassa / Pentina el gat

Taller familiar al Museu Episcopal de Vic

Diumenge, al Museu Episcopal de Vic (10.30 h), podreu participar a l'activitat familiar 'Déus, mòmies i faraons egipcis'. Descobriu en família els secrets de l’antic Egipte a través de les obres que es conserven al Museu. Misteriosos objectes ens parlaran de la cultura que va créixer al costat del Nil. Explicarem històries de mòmies, faraons, déus i sacerdots. Famílies amb infants a partir de 5 anys.
Activitat familiar 'Déus, mòmies i faraons egipcis' Zoom

Activitat familiar 'Déus, mòmies i faraons egipcis' / MEV

Matí d'escuma a Torredembarra

Dissabte, a les 12 h, al passeig de Colom de Torredembarra, dins els actes de la festa major de Sant Joan s'ha programat 'Els corsaris de l’escuma', de la companyia Xip Xap Teatre. Sota la batuta d’uns trepidants corsaris, tot el públic es convertirà en un heroi pirata durant 60 minuts mentre es remulla i refresca dins d’una muntanya de sabó biodegradable i antial·lèrgic. A partir de 3 anys. Gratuït.

Els corsaris del'escuma Zoom

Els corsaris del'escuma / Xip Xap Teatre

El Príncep Totilau arriba al Poble Espanyol

Diumenge, a les 12.30 h, al Poble Espanyol de Barcelona podreu veure 'Mare Terra', de la Companyia del Príncep Totilau. Prenent com a punt de partida l’explosió del Big Bang, passant per l’extinció dels dinosaures i acabant amb l’embaràs d’una 'Homo sapiens' dels nostres dies, farem un viatge per la fascinant història del planeta Terra pensant en els infants i en els adults que els acompanyen. Un espectacle amb poc text i música de valsos i polques, titelles, objectes, ombres xineses i màscares. Per a tots els públics. Inclòs a l’entrada del Poble Espanyol. 

'Mare Terra' al Poble Espanyol Zoom

'Mare Terra' al Poble Espanyol / Cia. del Príncep Totilau