A.F.

Trobar el tió de casa pot ser tota una aventura

Una empresa catalana converteix la recerca del tió familiar en tota una aventura pels boscos catalans

Trobar el tió de casa pot ser tota una aventura Zoom

Una aventura en família per trobar el tió de Nadal al bosc. Això és el que proposen des de Caçations.cat. Una oportunitat per convertir la tria en tota una experiència en plena natura. Hi ha tions de Nadal escampats pels boscos de tot Catalunya i els tenen a tots geolocalitzats. Només caldrà que la família que hi vulgui participar introdueixi en el Google Maps del mòbil les coordenades que els donaran en contractar l'experiència i podran veure el lloc exacte on el tió els estarà esperant! A més, envien un mapa i una descripció de com arribar a trobar-lo.

Com funciona el Caçations?

  • ESCOLLIU EL DIA I EL LLOC. Els tions s'han escampat pels boscos de Catalunya. Només cal escollir el bosc i el dia que voleu trobar el vostre tió.
  • COMPREU EL TIÓ. Pel preu d'un tió a la fira viureu una experiència inoblidable. En fer la reserva haureu d'escriure el missatge personalitzat.
  • REBREU EL MAPA. Entre 1 i 3 dies abans del dia reservat rebreu per correu electrònic un mapa amb la descripció per trobar el tió i les coordenades GPS per si voleu fer el Pokémon Go amb els tions.
  • VENIU A CAÇAR EL TIÓ! El dia que hàgiu indicat hi haurà el tió esperant-vos a partir de les 11.00 h. Els vostres fills tindran una experiència inoblidable: trobar el seu tió enmig del bosc!

Sorteig

I recordeu que fins al 8 de desembre podeu participar en el sorteig de Nadal que hem posat en marxa des del CriaturesQuè canteu a casa per fer cagar el tió? Expliqueu-nos-ho i podreu guanyar una entrada familiar per anar a Caçations, una experiència per viure amb els més petits de casa: trobar el vostre tió amagat pels boscos de Catalunya amb l’ajuda d’un mapa i el mòbil! Podeu participar-hi des d'aquí.