A.F.

Lali BeGood convida els infants a moure's!

'Vull moviment!' és una peça funky que parla sobre la necessitat de moure's que tenen els infants

Lali BeGood convida els infants a moure's! / LALI BEGOOD Zoom

Lali BeGood ha publicat aquestes festes el videoclip oficial del tema Vull moviment!A ritme de funky, amb tendresa i sentit de l’humor, aquest videoclip posa imatges a una cançó que parla de la necessitat de moviment dels infants, de generar interès per poder aprendre, del TDHA i les farmacèutiques i, en definitiva, d’un canvi de rumb en l’educació per una societat millor.

El videoclip –escrit i produït per Lali BeGood i amb la realització d’Eduardo Laborda i la direcció de fotografia de Daniel Marcet– està protagonitzat per molts nens i nenes fans de la cantautora catalana i també pels components de la seva banda. Rodat als boscos de Sant Pere de Ribes i a l’escola Ateneu Igualadí, la gresca està assegurada entre guerres de coixins, rituals a la natura, salts en llits elàstics, revolucions a l’aula i un concert nocturn al sorral de l’escola.

Lali BeGood - Vull moviment!

L'artista explica que va tenir la necessitat d’escriure aquesta cançó al llegir una
notícia sobre les amfetamines i altres fàrmacs que se subministren als Estats Units als infants que “no encaixen” en el sistema. “Avui dia, el meu germà hagués estat etiquetat i diagnosticat d’alguna cosa. Per sort, aleshores no hi havia tant d’afany de medicalitzar els infants”, reflexiona la Lali.
Per aquest motiu, I wanna jump! (la versió anglesa de la cançó i el videoclip) serà el single de presentació fora del nostre país quan aquest 2020 Lali BeGood presenti el disc Future-Oh! en anglès a Europa i Estats Units, desembarcant a Berlín i altres ciutats de Centreeuropa i portant el seu kindie rock a Filadèlfia, al certamen 2020 KindieComm Showcase, pel qual han estat triats entre centenars de propostes.