A.F.

Gran festa de l'aigua al Poble Espanyol

Tots els caps de setmana d’agost el recinte de Montjuïc ofereix Splash!

Gran festa de l'aigua al Poble Espanyol / POBLE ESPANYOL Zoom
Aquest mes d’agost el Poble Espanyol ha programat un seguit d'activitats pensades per a tots els públics, i els més petits no en són una excepció. La gran protagonista de l’agenda d’estiu al recinte de Montjuïc per a nens i nenes és la festa Splash!, la festa de l'aigua del Poble, que tindrà lloc tots els caps de setmana d’agost a partir d’aquest dissabte dia 8.
La festa inclourà nombroses activitats, moltes de les quals relacionades amb l’aigua: castells inflables aquàtics, globus, aspersors i pistoles d’aigua i tallers de bombolles gegants. A més, els assistents podran posar-se a prova amb diversos jocs d'habilitat: fer punteria amb pilotes a una diana, un joc de cistelles de bàsquet, golf, pesca d’aneguets i un futbolí.

Els assistents podran gaudir també de jocs d'habilitat, un taller de bombolles gegants i un espectacle familiar cada dia

La proposta familiar dels caps de setmana d’agost es completa amb espectacles familiars de música, circ o teatre que tindran lloc els dissabtes a les 18 h i els diumenges a les 12 h. Els espectacles previstos són Karoli, l'home roda (Cia. Karoli, circ) els dies 8 i 9 d’agost; Contes encaixonats (Cia. De Parranda, contes teatralitzats) el 15 i el 16 d’agost; Contem cançons (Cia. Pep Puigdemont, música) el 22 i 23 d’agost; i Naguis&Bobas (Cia. Circo Los, circ) el cap de setmana del 29 i el 30 d’agost.
A més, adults i nens podran gaudir també de la programació cultural que el Poble Espanyol ofereix des de la seva reobertura: música en directe en diversos espais del recinte, tallers artesanals ràpids de ceràmica, gravat, paper maixé i vitralls, entre d’altres, així com d’àmplies zones de terrasses amb oferta gastronòmica, a més dels 40.000 m2 a l'aire lliure per passejar, el Museu Fran Daurel d’art contemporani (accés inclòs amb l’entrada), la instal·lació audiovisual Fiesta i els tobogans gegants.

L'entrada a Splash! Festa de l'Aigua del Poble Espanyol té un preu de 6 € per a adults i nens a partir de 4 anys

Per garantir la seguretat de tots els assistents i els treballadors s’estableixen les següents mesures de seguretat: aforament limitat segons la normativa vigent; ús de mascareta obligatori a tot el recinte; cal respectar la distància de seguretat. A més, per accedir a les zones de joc és obligatori l’ús del gel hidroalcohòlic (hi ha dispensadors repartits en totes les activitats). Es recomana comprar les entrades online.