Aure Farran

Estimats reis, m’agradaria llegir...

Novetats editorials per incloure a la carta als Reis

Per Nadal i Reis, un llibre (com a mínim)! / GETTY Zoom

La canalla està completant la carta als Reis? Procureu que no hi falti algun llibre! Aquí teniu algunes propostes.

Els ocells arc de Sant Martí

O. BARROSO I M. JESÚS SANTOS. EDITORIAL SENTIR

Un conte per prevenir la violència de gènere i promoure la igualtat entre nens i nenes. Amb preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional, pàgines per dibuixar i recomanacions per als adults. A partir de 5 anys.

Els ocells arc de Sant Martí Zoom

Els ocells arc de Sant Martí / Ed. Sentir

Guia Montessori de les emocions

MARINE DUVOULDY. EDITORIAL LAROUSSE

Aquest llibre proposa als més petits de casa emprendre un viatge per la galàxia de les emocions per reconèixer-les i aprendre a canalitzar-les. Acompanyats d’en Lluc i el seu gat Orió, descobriran la ira, la por, l’alegria, la tristesa, la vergonya i l’amor. A partir de 3 anys.

Guia Montessori de les emocions Zoom

Guia Montessori de les emocions / Ed. Larousse

Quin avorriment...

CLAUDE K. DUBOIS. EDITORIAL BLACKIE BOOKS

Un conte que convida la canalla a aparcar la tauleta i esbrinar tot el que poden fer per divertir-se. Tot i que els sembli que sense estar enganxats a la pantalla s’avorriran terriblement, l’àlbum els mostra que la diversió es pot trobar en qualsevol lloc! Recomanat a partir de 2 anys.

Quin avorriment... Zoom

Quin avorriment... / Ed. Blackie Little

El meu primer hortet

EMMANUELLE KÉCIR-LEPETIT. COSSETÀNIA EDICIONS

Una petita guia pràctica i documental perquè la canalla descobreixi tots els trucs i consells per crear el seu primer hortet al jardí o al balcó. Què planto? On? Quan? Com en tinc cura? Com evito plagues? Recomanat a partir de 6 anys.

El meu primer hortet Zoom

El meu primer hortet / Cossetània

El cos humà

C. PERABONI I G. DE AMICIS. EDITORIAL VVKIDS

Un àlbum magnífic per descobrir de manera senzilla i amena com és el cos humà. Per aprendre un munt de dades i curiositats sobre l’anatomia humana i comprendre les singularitats de cada ésser viu. Recomanat a partir de 8 anys.

El cos humà Zoom

El cos humà / Ed. VV kids

Nina

SETA GIMENO. EDITORIAL ANIMALLIBRES

Un àlbum divertit i amb il·lustracions precioses! La Nina és petitona, però té una autoestima gegant. És molt tendra i familiar, té una gran personalitat i és una mica desvergonyida. Té un llit de disseny, però la Nina no necessita cap llit per a gossos! Per què? A partir de 5 anys.

Nina Zoom

Nina / Animallibres

Quan desperta el sol

G. ZOBOLI I P. GIORDANO. EDITORIAL LIBROS DEL ZORRO ROJO

Un àlbum original per als més petitons de casa. Quan el sol desperta, el món es transforma: el gat s’estira, la flor s’obre, el gall canta… Així comença un conte senzill que presenta un seguit de descobriments, personatges i accions que la canalla podrà recitar en veu alta. I què passa quan desperta la lluna? Un llibre per a primers lectors amb un vocabulari senzill, que convida a interactuar amb les criatures. Recomanat a partir d’1 any.

Quan desperta el sol Zoom

Quan desperta el sol / Ed. Libros del zorro rojo

L’Otto passeja per la ciutat

TOM SCHAMP. EDITORIAL FLAMBOYANT

Un àlbum del tipus busca i troba, que ajuda els més petits a treballar la capacitat d’observació. Podran viatjar amb l’Otto per tota la ciutat i descobrir un món ple de colors, detalls enginyosos i molt d’humor. Un llibre ple d’indicacions i contraindicacions per perdre’s per la ciutat. Per sort, inclou un mapa gegant per navegar pel llibre! A partir de 6 anys.

L'Otto passeja per la ciutat Zoom

L'Otto passeja per la ciutat / Ed. Flamboyant

El sol i els planetes

PATRICIA GEIS. EDITORIAL COMBEL

Un fantàstic llibre pop-up per als amants de l’espai, on les solapes ofereixen informació sorprenent per entendre de manera pràctica i experimental com funciona el sistema solar i com ens afecta a la Terra. A partir de 5 anys.

El sol i els planetes Zoom

El sol i els planetes / Ed. Combel

Mortina. L’amic fantasma

BARBARA CANTINI. EDITORIAL LA GALERA

La tercera aventura de la Mortina, que promet diversió i misteri! Qui deu ser aquest misteriós nen fantasma que des de fa dies intenta entrar a la Vil·la Decadent? La Mortina segueix qualsevol pista que pugui ajudar a descobrir d’on ha sortit, en una divertida investigació. A partir de 7 anys.

Mortina. L'amic fantasma Zoom

Mortina. L'amic fantasma / La Galera

La Rapunzel té polls

EL HEMATOCRITICO I M. VILLAR. EDITORIAL BARCANOVA

Tot i viure protegida a la torre del castell, els polls han colonitzat el cap de la Rapunzel! Com s’ho farà per deslliurar-se’n? Una història ben divertida que enganxarà els petits de casa. A partir de 6 anys.

La Rapunzel té polls Zoom

La Rapunzel té polls / Ed. Barcanova