Criatures 21/01/2022

Propòsits per al 2022

El grau d’èxit que tenim depèn del nostre amor propi

2 min
Agafeu un bolígraf i mireu d'escriure què és allò que us fa sentir més vosaltres mateixos

He descobert una cosa: el grau d’èxit que tenim depèn del nostre amor propi. Quant més capaços som d’estimar-nos incondicionalment, més confiats ens sentim per desenvolupar el nostre potencial. És a dir, ens arrisquem més perquè tenim menys por al fracàs (no ens cal demostrar res a ningú) de manera que quants més riscos prenem, a més possibilitats de guanyar ens obrim. Per això, proposo que aquest 2022 ens dediquem a gaudir de qui som i confeccionem la nostra llista de propòsits d’acord amb les capacitats que tenim, els interessos que ens apassionen i la felicitat de la qual en som mereixedors. 

Enfoquem-nos en allò que ens omple, ens realitza i més ens agrada. Dediquem el nostre temps a permetre que la nostra grandesa s’expressi. Explorem la nostra autèntica personalitat. La llista de propòsits ha de ser quelcom que eixampli el plaer que experimentem, que ens aporti millores substancials. Fer allò que fa aflorar la nostra jovialitat. Repescar la nostra innocència i innata curiositat. Treure a lluir la nostra millor versió. Per això és necessari confeccionar la llista des del punt de vista d'allò que nosaltres volem veure realitzat, deixant de banda les expectatives, imposicions o models externs. Els nostres propòsits son íntims i estretament vinculats a la nostra essència.

Sovint llegeixo articles sobre tot el que ens convindria aprendre, totes les habilitats que ens cal desenvolupar, tot el saber que necessitem atresorar. Hi estic d’acord, és important expandir el nostre coneixement i evolucionar constantment. Tanmateix, què n’hi ha de tota aquella saviesa, poder i capacitat amb què ja naixem? A vegades no es tracta d’afegir més capes a la nostra personalitat sinó de permetre-la florir amb llibertat. Naixem amb un gran potencial, una estructura perfecta i plens de vitalitat. Podem dedicar la nostra energia i atenció a expandir aquells dons que posseïm de forma innata. Dirigir els nostres propòsits per al 2022 a ser més nosaltres mateixos, a enaltir l’espontaneïtat, a celebrar allò que ens fa originals. Per això cal estimar qui som, partir de la confiança en la pròpia essència, enfocar-nos en allò que realment necessitem.

Així, la meva proposta consisteix en vincular els objectius per aquest nou any a la nostra autèntica manera de ser. Escoltar el nostre interior per esbrinar què anhelem intensament. D’aquesta manera aconseguirem que aquests propòsits siguin coherents amb qui som i ens aportin benestar. Tenim a les nostres mans la possibilitat de propiciar les accions que ens condueixen a la nostra millor versió. Mitjançant l’elaboració de la llista de propòsits, comencem el camí de la transformació que volem experimentar. Allò que prioritzarem, florirà. Els aspectes en què centrem la nostra atenció, milloraran. Aquells àmbits on posem la nostra presència, ens nodriran. Per tant, us animo a seure en un espai agradable, agafar un bolígraf i escriure què és allò que us fa sentir més vosaltres mateixos. Quines activitats us fan sentir lleugers, alegres i feliços? On voleu anar? Com us voleu veure? Quin tipus de vida voleu protagonitzar? Elaboreu petits hàbits quotidians que us apropin a la persona que voleu ser i dotin de significat la vostra existència. 

stats