Una família nombrosa

Marina Sancho

REGAL D'ANIVERSARI

12724654_2021248351433564_1439138732_n Zoom

12724654_2021248351433564_1439138732_n

 

El dia onze d'abril va ser el meu aniversari i em vaig fer la meva pròpia felicitació. Des de que vaig llegir un llibre sobre l'efectivitat de fer el diari personal en forma de recopilacions d'imatges que tenen un significat especial per a nosaltres, procuro retallar sempre que puc les imatges que m'inspiren i confeccionar un collage. En aquest cas em va sorgir així aquest muntatge que expressa molt de la meva identitat. Les cassoles de fons amb la noia que medita a dins representen el fet que el meu espai de treball personal diari és la manera com em cuino a mi mateixa; el lloc d'on sorgeix la Marina que n'és el resultat. De dins de les cassoles, que són el procés d'elaborar-se a un mateix, hi surt un cos amarat de bellesa, que procura expressar amb la seva forma i el seu gest la grandesa del ser. Aquest és el propòsit de la meva vida: projectar amb fidelitat la magnificència, la perfecció i l'harmonia que ens configura a cadascun de nosaltres. Vull ser el producte del poder que sosté la vida completa. Res més.

La resta d'imatges que hi ha per la perifèria del full són petites coses que per a mi reflecteixen la meravella de la existència, que em recorden l'ordre inherent a totes les coses i que em provoquen una felicitat incontenible pel sol fet d'entrar en contacte amb elles. Algunes d'aquestes coses són les flors, les plantes, els paisatges naturals, els ocells, una llar decorada amb bon gust, la roba neta, elegant i amb estil, la cuina, les pedres precioses i l'art en general.

Fer anys és una excel·lent ocasió per recordar les nostres fites, el nostre propòsit, renovar objectius i recordar motivacions. Jo aprofito aquests dies per prendre decisions sobre la meva organització del temps, la meva actitud en front la vida, les meves prioritats i, sobretot, els meus desitjos més profunds. Tenir clar quins són els nostres veritables anhels serveix per enfocar la nostra atenció, el nostre temps i la nostra presència únicament a allò que volem expandir en la nostra existència. Allà on posem el nostre pensament, claredat mental i energia és la realitat que originem. Per això jo he optat per alimentar únicament les sensacions que desitjo percebre, les situacions que vull experimentar, les imatges que vull visualitzar, les paraules que vull escoltar, els espais on vull existir. Per aquest motiu decideixo fer tot quan està a les meves mans per reproduir l'estat de felicitat original que m'inunda cada cop que tanco els ulls i re-connecto amb la meva autèntica natura.