Pedra, paper, tisora

Meritxell Almirall López

Per la mama

El proper diumenge és el dia de la Mare. De fet, diuen (i corroboro la certesa de la cita) que no entens quant arriba a estimar-te la teva mare fins que tens fills.

Ser mare canvia moltes coses de la vida, prioritats, enteniment del món però sobretot el concepte "AMOR" passa a tenir un significat incondicional.

Una de les coses més curioses de tenir en braços al teu nadó per primer cop és que al mirar-lo te n'adones de que ho donariesTOT per aquesta criatureta, res passarà a ser més important per tu mai, i et jures i perjures a tu mateixa que no deixaràs que ningú li faci mal.

Estimar a un fill és diferent a sentir-ho per una parella, pels teus pares, pels teus germans o amics... és un sentiment inexplicable.

Avui m'agradaria dedicar aquest petit espai a la meva mare, que ja fa 28 anys, va donar-me la vida.

Vull agrair-li la paciència, l'educació, els valors, l'amor i sobretot la fe que sempre ha tingut en mi. És la persona que més ha patit per mi i a la que potser més sovint he oblida't donar les gràcies. I tot i que no sempre hagi estat fàcil entendre'ns és ara que jo sóc mare que se com costa fer les coses bé.

T'estimo molt mama.

Ara us deixo una cançó que mentre estava embarassada li cantava a la meva nena, que trobo preciosa i que crec que totes les mares del món la podem sentir com nostra.