Pedra, paper, tisora

Meritxell Almirall López

Blaugrana al vent...

[youtube Pz5TE9KSXHk]

Aquesta setmana, a casa com a moltes altres, estem d'enhorabona: ha guanyat el barça!

La veritat és que jo no he sigut mai gaire futbolera, tot i que el meu pare sempre ha "cantat" els gols blaugrana.

Recordo perfectament quan vam guanyar la copa d'Europa a Wembley. El menjador de casa es va omplir de crits, rialles, alegria, aplaudiments... mon pare obria el balcó i celebrava el gol d'en Koeman com si li anés la vida! Jo no entenia res, em vaig quedar amagada en un racó tapant-me les orelles i esperant que l'esperit de bogeria que s'havia apropiat del pare marxés aviat. Mon germà el seguia en petit, i també saltava i xisclava... i jo seguia en el meu raconet aliena a tot aquest sentiment barcelonista.

És curiós, que amb els anys tot hagi seguit el seu curs: jo segueixo força desvinculada del futbol i mon germà és un seguidor "empedernit". Sigui com sigui, segur que molts de vosaltres teniu records d'infantesa lligats a una pilota i així serà també amb els vostres petitons en un futur.

L'esport és una activitat fantàstica per lligar llaços d'afecte, reforçar relacions entre pares i fills i passar moments increïbles. Crea un nexe d'unió únic i ajuda a identificar-nos i emfatitzar al voltant d'un tema comú.

Per tot això, avui us proposo crear un "mòbil del barça" per l'habitació dels vostres petits i compartir una estona més d'entreteniment. La manualitat està dedicada a tots elspares i mares que ensenyen als seus fills a viure amb passió i esportivitat uns colors i també als que, com el meu pare, ho han intentat des del primer dia, i tot i així ,els ha sortit una filla tan poc esportista com jo... però se l'estimen igual.

Material

Cartró

Pintures

Papers de color:blau i vermell

Llaç de regal vermell

Cúter

Cola adhesiva en tub i "celo"

Aquí teniu el croquis de l'escut per si el voleu fer servir. Us el podeu descarregar clicant AQUÍ

Escut-Futbol-Club-Barcelona Zoom

Escut-Futbol-Club-Barcelona