Lletra lligada

Mireia Esparza

16. L'Olivia es prepara per al nadal

Fa un temps ja vaig parlar de l'Olivia. Aquesta porqueta ens té el cor robat i, tot i que fa temps que no surt cap nou títol en català, això no suposa una excusa per oblidar-la. Les gatxans la rellegeixen sovint i aquests dies L'Olivia es prepara per al Nadal ha aparegut al sofà ja un parell de cops.

L'Olivia es prepara per al nadal Zoom

L'Olivia es prepara per al nadal

S'acosta nadal i l'Olivia ajuda a preparar-ho tot, però, com sovint li passa, la seva manera d'ajudar és molt pecular... I és que ella és així, si t'agrada bé i si no tu t'ho perds, no canviarà. Té la inocència dels nens i alhora la seva mala baba, potser per això agrada tant, perquè hi veuen una exageració d'ells mateixos. A més, trenca el prototip de nena bona, ella té els seus principis, corre aventures, canta, crida, corre, demana i exigeix, vaja, com una nena qualsevol (si més no les que tinc jo a casa). Ella mira de fer-ho tot el millor possible, el que passa és que de vegades les circumstàncies no ajuden...

L'Olivia es prepara per al nadal Zoom

L'Olivia es prepara per al nadal

Els àlbums de l'Olivia són fantàstics per a aquells nens i nenes que comencen a llegir: poca lletra i divertits, però també pels que encara no en saben perquè els dibuixos són molt divertits i permetes seguir la història. I també pels més grans, perquè tenen detalls graciosos també a un altre nivell i les històries són tan divertides que enganxen. Amb ganes de que se n'editin de noves!

Llibre: L'Olivia es prepara per al nadal

Autor i il·lustrador: Ian Falconer. Traductora: Nàdia Revenga

El publica: Andana Editorial

Edats: a partir de 5 anys.