L'apunt docent

Jordi Roca i Font

It's only Rock'n'roll but I like it

El periodista del diari Sport Carlos Galindo fa un atac desmesurat a l'educació física d'una manera tan barroera que fa vergonya aliena. En un article titulat "La educación física y el Rock & Roll" explica que la seva filla que cursa 3r d'ESO li va explicar que durant el 3r trimestre ballaran rock & roll en les sessions d'educació física. Aquest fet, vist pel periodista, és "puro cachondeo" i la resta d'activitats de l'assignatura són "gilipolleces". Després carrega contra tot el sistema educatiu que defineix com a "fiasco" i diu que en d'altres temps la gent ja hauria sortit al carrer a canviar les coses. Acaba dient que li agradaria que la seva filla descobrís els valors formatius de l'educació física. Chapeau!

07032009.jpg Zoom

07032009.jpg

He descobert aquest article a partir d'un tuit enllaçat al web www.eduaciofisica.com on també podeu llegir l'article escanejat. Analitzant l'escrit podem comprovar com aquest pare, que diu estar tan preocupat per l'educació de la seva filla i de pas pel nivell educatiu del país, ha d'esperar al 3r trimestre de 3r d'ESO per preguntar a la seva filla què fan a les sessions d'educació física; potser ha trigat una mica a adonar-se que tot està tan fotut, no?

Estic segur que si ho hagués denunciat abans la televisió pública de Finlàndia hauria dedicat el seu 30 minuts al nostre sistema educatiu. Llàstima.