La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Relacions entre germans (complicitat)

189_8990 Zoom

189_8990

"No hi ha cap bé que ens doni goig si no el compartim"

Sèneca

Em va passar una cosa molt bonica que us vull explicar:

Estava gestant el meu últim llibre sobre autoritat i llibertat: “Qui mana aquí?” i cercant al google sobre llibertat i autoritat em trobava moltes entrades d’algun article meu publicat o bé del meu portal. Tot d’una vaig trobar un blog amb el nom de Llibertat i el vaig començar a llegir. Meravella: vaig trobar unes entrades interessants barrejades amb un títol “Moments de qualitat” en les quals l’autor –Salvador- feia esment d’anècdotes agradables dels seus fills. Com que estic fent-vos posts sobre les relacions entre germans us la vull escriure i us poso el link del blog per si voleu veure la resposta i l’amistat virtual que s’ha creat entre en Salvador i jo.

http://salvallibertat.blogspot.com/2010/01/moments-de-qualitat-qui-mana-aqui.html

Moments de qualitat: l’Àlex defensa la Vinyet

”Al parc, diumenge a la tarda, jugant amb altres nens. De sobte passa un nen corrents i, com passa moltes vegades entre els nens, li dóna un cop sense voler a la Vinyet i la fa caure. La Vinyet no es queixa, el terra és tou, s’aixeca i ja està. I l’Àlex? Va al nen, li dóna una empenta i l’intenta pegar (jo ho evito). Està indignat: ha fet caure a la seva germana. No sé si riure o enfadar-me. Em sap greu que intenti pegar als nens però m’encanta que defensi a la seva germana. A la Vinyet només la pot pegar ell.

P.D. Apart de moments de qualitat, tot s'ha de dir, hi ha moments en que testa/testen els meus límits. De fet, des de que tinc dos fills ja no m'estresso a la feina...”

Aprofito per convidar-vos a la propera presentació del llibre Qui mana aquí? en la qual descriuré com és d’important deixar llibertat als fills sense autoritarismes que la malmetin:

Dia: dijous, 3 de juny

Hora: 8h. vespre

Lloc: Llibreria A Peu de Pàgina. Carrer: Major de Sarrià 50. Barcelona

Presenta: Sara Jaurrieta, Regidora del Districte Sarrià-Sant Gervasi