Els més guapos del món

OLGA VALLEJO

ESTIRADA COM SI RES

Ha passat.
Ha estat increïble.

La veritat és que no era un moment que estigués esperant en aquell precís instant tot i que quan he estat conscient del fet en si, m'ha fet feliç, he somrigut i he seguit estirada com si res. 

He sentit el cabell xop, l'escalfor que la tovallola desprenia al meu cos, el tacte de la gespa als talons i ells de fons: amunt, avall, bomba, vine, vaig... Han hagut de passar un segons fins que m'he adonat:

E S T I C     E S T I R A D A    A   L A    P I S C I N A !!!!

Feia 8 estius que un dia o un altre s'escapava la típica frase entre observació de la realitat i queixa, la de Jo no era gaire de prendre el sol però ara no m'estiro ni de casualitat o la de M'encantaria estirar-me encara que fos uns segons per recordar la sensació d'estar sense fer res... I sí, ha arribat el dia.

D'aquí poc, perquè quan et queixes sembla que passa lent però passa ràpid, sentiré com obren la porta ben entrada la matinada: Mama, ja hem arribat...