Criatures 01/03/2019

Després de la plorera veient el Sense Batec del 30 minuts

Iolanda Sevillano
2 min

Vam plorar. Molt. Però, al menys en el meu cas, va ser un plor catàrtic.

Per fi es parlava obertament de tot el que hem patit, i seguim patint, moltíssimes famílies.

Per fi la resta de gent s'ha vist obligada a enfrontar-se a la situació tal com és. Una realitat que no agrada a ningú, als pares i mares els primers.

Un reportatge : la realitat viscuda per nosaltres és així de dura.

I és una cosa que personalment agraeixo molt a l'equip del 30 minuts: no han volgut endolcir una situació que és amarga i desagradable.

Als pares de l'Eyra, de la Juna, de'n Pau, de la Blanca, de la Berta, de l'Aitana, de'n Cai, de la Carla, de'n Pol, de'n Ponç i de tots els nens i nenes no ens és fàcil. Tots, i ho comentem sovint, no vam entrar voluntàriament al grup de dol Bressols.

No vam triar parir un nadó sense vida. Ens hi vam trobar pel tros i tirem endavant cada dia tan bé com podem.

Com molt bé diu el reportatge, els nostres fills i filles ens han ajudat a créixer. Ens han ajudat a trobar una versió millor de nosaltres mateixos. Ens han ensenyat que som molt més forts i valents del que mai ens hauríem imaginat.

I, en agraïment perquè ens van triar per ser els seus pares, només podem fer que estimar-los. Estimar-los cada dia, pensar-hi un instant cada dia amb amor, amb agraïment, amb alegria, amb felicitat, amb joia pura.

Feliç, immensament agraïda perquè em vas permetre ser la teva mare durant 4 mesos, Ponç. Agraïda perquè vas estar dins meu 4 mesos meravellosos. Agraïda perquè vas trigar 3 dies a néixer, perquè et negaves a marxar. Feliç d'haver-te pogut abraçar abans d'acomiadar-nos.

Perquè, sí, junts vam ser molt feliços. Hi ha gent que no ho entén però, ens importa fill meu? La veritat és que no.

stats