Activitats amb nens 09/09/2021

La Temporada BBVA Familiar de la Factoria Cultural de Terrassa obre temporada

La programació familiar s'estrena aquest diumenge amb el mag Shado

2 min
Shado estrena temporada amb el seu espectacle 'Subliminal'

Aquest diumenge 12 de setembre, a les 17 h, Shado dona el tret de sortida a la Temporada BBVA Familiar d’aquesta tardor, en una programació pensada per a les famílies per on també passaran el grup musical Xiula (19 de setembre) i el musical Pinotxo (26 de setembre). La temporada portarà també l’espectacular grup de percussió Mayumaná (14 de novembre), un musical de tribut al clàssic mexicà Coco (12 de desembre), el circ de l’any amb els Tub d’Assaig 7.70 (2 de gener), circ acrobàtic xinès (16 de gener) i la dansa familiar El Trencanous (22 i 23 de gener).

Shado és el mag influencer que ha aconseguit trencar els esquemes de la màgia tradicional. Amb un look urbà i una màgia innovadora, Shado s’allunya del clàssic mag de vareta i cistella i sorprèn el públic amb números de pickpocket, mentalisme i màgia urbana. Shado en poc temps s’ha convertit en un mag molt popular després de la seva participació en el programa televisiu de joves promeses Got talent.

Al seu espectacle Subliminal, el públic és partícip d’un xou en què demostra com estem controlats i com es pot accedir a la nostra ment a través de la suggestió. Un muntatge que obre portes a allò que és desconegut i sorprenent, màgia en estat pur.

Shado és el nom artístic de Yoel Leiva Úbeda, nascut a Martorell el 1991. Ja de petit va començar a fer trucs de màgia com a hobby però es decantava més pel taekwondo i més tard es va interessar en el cultura hip-hop i el break dance. El 2008 va crear el grup Zona Zero i dos anys més tard va presentar el seu primer treball en solitari, Shadomasokismo. Complerta la majoria d’edat, Shado va recuperar la seva primerenca afició i que avui s’ha convertit en la seva professió: la màgia. Molt innovador, el seu primer espectacle, Delirium, combinava el mentalisme amb la hipnosi. El 2017 va ser premiat amb el tercer premi en el Congrés Nacional de Màgia en la categoria d’invenció. I a partir d’aquell moment es va dedicar a crear efectes màgics per a altres mags.

Dades pràctiques

stats