Criatures  /  Lectura 19/10/2019

Novetats editorials de tardor

Propostes de lectura per a infants

Aure Farran
4 min
Novetats editorials de tardor

Aquí teniu algunes novetats editorials del sector de la literatura infantil per a aquesta tardor. N'hi ha per a tots els gustos!

Bitxopoemes i altres bèsties

LEIRE BILBAO, JAUME SUBIRANA I MAITE MUTUBERRIA. EDITORIAL KALANDRAKA

Volen, repten i rugeixen poèticament. En aquests versos, divertits i juganers, hi habiten conegudes criatures que us sorprendran amb el seu enginy i la seva originalitat. Els protagonistes són criatures -des del mussol fins al lleó, passant pel pop i la tonyina- que viuen a la terra, a l’aigua o a l’aire. A partir de 6 anys.

Bitxopoemes i altres bèsties

Enigmes de por

VÍCTOR ESCANDELL I ANA GALLO. ZAHORÍ BOOKS

Deu relats enigmàtics dels clàssics de terror dels nostres temps. Per poder resoldre els enigmes primer haureu de fer servir un desencriptador per desxifrar-los! Com ens podem protegir de les bruixes? Què ha passat a la festa de Halloween? A partir de 9 anys.

Enigmes de por

Estic guapa?

NAYAT KAID. COSSETÀNIA EDICIONS

La girafa vol saber si està guapa. Ho demanarà als seus amics, l’ocell, la serp i el tigre. Què li diran? Un conte ple d’humor i de color per entendre que la veritable bellesa es troba en el nostre interior que és una molt bona reflexió sobre aquest concepte. Recomanat a partir de 6 anys.

Estic guapa?

La veïna més dolenta de totes les veïnes

JORDI SIERRA I FABRA I LAIA BERLOSO. EDITORIAL LA GALERA

A través d’un record d’infantesa, l’autor descobreix una velleta amb dues cares i un nen que indaga en els secrets d’aquesta veïna que ha aconseguit enganyar tothom. A partir de 8 anys.

La veïna més dolenta de totes les veïnes

Explorem... Descobriu la ciutat en família

DIVERSOS AUTORS

EDITORIAL MEDITERRÀNIA

Noves guies familiars per descobrir en família Lleida, Tarragona i Girona. Us proposen recórrer i explorar cada ciutat amb un munt de rutes, activitats i jocs. A més, descobrireu la història de la ciutat, els seus monuments, els principals museus i molts altres racons per viure com uns autèntics exploradors. A partir de 5 anys.

Explorem Lleida!

La bèstia del senyor Racine

TOMI UNGERER. BLACKIE LITTLE

Una obra inèdita d’un autor genial i irreverent. Un conte sobre un senyor de cognom Racine, un animal d’allò més curiós i una gran sorpresa... Per aprendre que la primera norma per ser feliç és no prendre’s les coses gaire seriosament. Recomanat a partir de 5 anys.