Criatures 16/10/2018

És hora de triar un llibre!

La campanya 'Fas 6 anys. Tria un llibre' vol estimular els hàbits de lectura dels infants de sis anys

A.f.
2 min
És hora de triar un llibre!

Aquesta setmana s'ha posat en marxa una nova edició de la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, que té com a objectiu estimular els hàbits de lectura dels infants. Si els vostres fills han fet o faran 6 anys aquest 2018, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més pròxima. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Aquesta campanya, que arribarà a 78.567 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 298 llibreries de tot el territori, té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult i que aprenguin a donar valor al llibre. Cal destacar que, gràcies a un conveni amb l’ONCE, els infants amb discapacitat visual també rebran una targeta en braille perquè puguin escollir llibres de temàtica infantil editats en aquest llenguatge.

La targeta es podrà bescanviar del 15 d’octubre al 30 de novembre del 2018 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, els cognoms i l'adreça completa a fas6anys@gencat.cat i us faran arribar un codi per poder realitzar el bescanvi.

Condicions

  • L'import del cupó és de fins a 13€
  • El cupó s'ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil
  • Només es pot comprar 1 llibre per cupó
  • Si els llibres són d'import superior a 13€, la diferència l'abonarà el client
  • En els llibres d'imports inferiors no s'abonarà la diferència
  • El bescanvi del cupó s'haurà de fer en una de les llibreries adherides a la campanya.

Podeu consultar les llibreries adherides a la campanya aquí

stats