Criatures  /  Lectura 13/06/2017

Amnistia Internacional i Boolino s'alien pels drets dels infants

Amnistia Internacional Catalunya i Boolino sortegen 30 llibres sobre drets humans i drets de la infància

A.f.
1 min
Amnistia Internacional y Boolino s'alien pels drets dels infants

Amnistia Internacional Catalunya i la plataforma de literatura infantil Boolino han ideat un sorteig que té com a objectiu promoure els drets dels infants.

Les persones que s'apuntin a la promoció des del web abans del 17 de juliol participaran en el sorteig i podran emportar-se un dels 30 contes inclosos en una llista de recomanacions sobre drets humans i drets de la infància elaborada per Amnistia Internacional.

La selecció de llibres i contes elaborada per Amnistia aplega 30 obres que promouen, eduquen i sensibilitzen sobre els drets de nens i nenes i desperten un esperit crític i actiu. Hi trobem temes com el racisme, la diversitat, els efectes de la guerra, els drets de les nenes o el treball infantil.

L'organització de drets humans rep un donatiu de 0,5 € per la venda de qualsevol d'aquests llibres des de la plataforma Boolino, el BookAdvisor per a nens i joves lectors que incorpora en una única plataforma recomanacions de lectura, eines de foment lector i consells que permeten als usuaris triar els millors llibres.

stats