A.F.

Nova campanya d'Aldees Infantils SOS Catalunya

Aldees Infantils SOS Catalunya llança la campanya 'Històries que acaben bé'

Nova campanya d'Aldees Infantils SOS Catalunya Zoom

Aldees Infantils SOS, present a Catalunya des de fa més de 50 anys, ha posat en marxa una campanya de captació de socis per poder augmentar el nombre d'infants i famílies beneficiats per la seva acció. La campanya, que impulsen sota el títol 'Històries que acaben bé', vol mostrar les històries d’infants, adolescents i famílies en situacions de vulnerabilitat i risc d’exclusió social, que han acabat reeixint gràcies al suport de l'entitat.

Es presenten dos protagonistes que formen part de la comunitat d’Aldees Infantils SOS, Rubén Guijo, com a infant que ha viscut en una de les 'aldees', i Julita Valls, com a mare i cuidadora durant molts anys de nens de l’'aldea'. Totes dues històries estan plenes de valor, emoció i significat més enllà de les paraules.

 

La Fundació Aldees Infantils SOS Catalunya és una organització d’ajuda a la infància, emmarcada en una entitat d’abast internacional present en 134 països, privada, sense ànim de lucre, interconfessional i independent de tota orientació política. 
Entre les diverses actuacions que duen a terme per protegir infants i adolescents, impulsen programes de protecció, prevenció i autonomia. 
  • Atenció a nens i joves que estan en situació de vulnerabilitatoferint-los una llar

  • Impuls en el seu desenvolupament i autonomia

  • Acolliment en entorns familiars protectors

  • Enfortiment de les seves xarxes familiars, socials i comunitàries, entre d’altres.

Aldees Infantils SOS treballa per donar suport a les famílies vulnerables i entén que els infants han d'estar dins de l’entorn de la seva família biològica sempre que sigui possible. En aquest sentit, aposten per atacar les causes socials, polítiques i econòmiques relacionades amb la creixent vulnerabilitat de nens al nostre entorn i a tot el món, i establir mesures preventives.
Els programes i serveis adequats d’acolliment fora de la llar familiar complementen els esforços dirigits a
enfortir i donar suport a la família biològica i el seu entorn.
L’acolliment fora de la llar familiar es converteix en una necessitat quan altres opcions de suport ja han fallat i aquesta alternativa ajuda essencialment aquells nens i adolescents que d’una altra manera es quedarien sense protecció.