Criatures 30/04/2014

La meva passió

2 min

M'agrada molt llegir perquè amplia el meu món, em fa sentir i em vitalitza. És la meva passió. Em serveix perfectament com a eina de desconnexió. Puc passar de netejar vòmits, recollir joguines i passejar amb bicicleta a històries tòrrides d'amants, vides secretes i intenses o a sentir la calma d'una cabana a la vora d'un llac plena de pots de confitura acabada de fer. La literatura em proporciona inspiració i amplitud de mires. Em fa venir ganes de viatjar i conèixer nous móns, de crear espais i entorns semblants als que he llegit, de vestir-me i arreglar-me com la meva protagonista preferida. Jo sóc qui sóc gràcies als llibres que he llegit. Han configurat la meva personalitat, els meus gustos i els meus anhels. La meva casa està plena de personatges amb les seves històries, de mil matisos, de gent amb el seu bagatge emocional, d'olors, colors, llenguatges, i textures. Els meus prestatges plens de llibres m'acompanyen, em proporcionen plaer,emoció i intensitat, em connecten amb la resta de la humanitat, diferents maneres de sentir i pensar, de ser i de fer. Últimament he llegit: El Último Encuentro, de Sandor Marai : una passada, profund, intens i inspirador. Genial!! La Delicadeza de David Foenkinos: divertit, original, amè. Amistad de Joventud, Alice Munro: encissador, em fa vibrar. Són relats amb caràcter poètic, sensible, retro...oh! Cómo ser Mujer: Caitlin Moran: m'ha fet riure molt, pensar i identificar-me amb algunes coses, el recomano!! Los años de peregrinación del niño sin color, de Haruki Murakami: molt intens, desperta els sentits i et fa viatjar! El Caçador d'Estels, Khaled hosseini: preciós! Innocencia Radical, Elsa Punset . M'ha fet pensar molt! I els vostres? Quins Llibres em recomaneu?

stats