Una família nombrosa

Marina Sancho

Felicitats Ariadna!

Avui és el dia del teu aniversari. Avui és el dia que vas triar per néixer fa tres anys. Quin regal tenir-te al meu costat! De tu aprenc cada dia un secret nou per enamorar-me encara més de la vida. És un plaer veure't créixer i sorprendre'm a diari de la teva evolució. Respiro fons i em concedeixo aquest desig. Gaudeixo de tu com de la existència mai ho havia fet. Sé que ser mare representa una oportunitat per revisar la pròpia infància i escollir quedar-nos només amb el millor. És per això que jo trio estar amb tu, enfocar la meva mirada a la bellesa que sempre m'ofereixes i submergir-me en l'èxtasi que sento en ser mare teva.

Et regalo el teu propi poder. És l'únic que et puc oferir. Deixar-te saber que tens tot el necessari per obtindre quant vulguis de la vida. No et faré creure que tens cap obligació. Tampoc que em deus res. Encara menys que existeixi res a témer. Tinc la determinació de fer-te confiar en la perfecció que representes. Decideixo prendre part en aquest projecte de desvetllar tot el potencial que portes dintre. Dedica't a créixer que jo seré al teu costat per desprendre'm de les velles idees i escriure una nova realitat, nua de tots els prejudics, només oberta a la lluïssor dels teus ulls.

Gràcies per compartir el teu camí amb mi. Ser mare d'una persona com tu és l'aventura més emocionant. Em comprometo a no menysprear ni un sol centelleig de la màgia que tu desprens. Estic enamorada de tu i no me'n avergonyeixo. M'agraden cada racó del teu ser, cada expressió de la teva personalitat i totes les passes que decideixes donar. Sí, tenir una criatura és el millor present, doncs et transforma de cap a peus. Tens la oportunitat de presenciar l'evolució d'una persona, des de la gestació fins al seu màxim esplendor, el miracle més preciós que t'atreveixis a somiar. Hi ha qui mira la sortida del sol i és refà. Hi ha qui contempla el paisatge des de dalt un cim i se sent viu. Com no m'he de sentir privilegiada, jo, d'assistir a la pròpia creació transformant-se en la persona més bonica del món?