Som la llet

Alba Padró i Arocas

3/4 de vacances!

L’any passat no vaig fer vacances, el bloc va seguir funcionat amb normalitat però aquest any em cal una pausa tècnica.

Així que he decidit fer vacances tres setmanes. Les entrades em porten molta feina i degut a la meva dislèxia ( incontrolada) em cal repassar les entrades una i altre vegada. Sort de la Rita, la Myriam, la Isabeli la Mercè que em donen un cop de mà i no me’n deixen passar masses! Em sembla quea elles també els calen us dies de relax sense pensar en tetes!Hehe

A més estem arribant a l’entrada 300 i ens cal una bona entrada de celebració :-) a veure què se’m acut.

Però no volia deixar el bloc buit tants dies. Així que una bona amiga m’ha donat un gran cop de mà sense saber-ho.

Un dia li vaig demanar que m’escrivís la seva lactància i al cap d’uns mesos vaig rebre onze pàgines de relat. Vaig pensar en escurçar-lo o fer-lo en dues parts, però es complicat poder resumir tantes paraules, tants consells, tan sentiments en tan poc espai. No el vaig penjar a la web perquè no veia com fer-ho.

Així que com qui s’emporta un bon llibre de vacances jo us proposo aquesta vivència com lectura estiuenca. Creieu-me que val la pena!

La primera tarda que vam parlar per telèfon jo havia anat a recollir un pastís per una celebració i vaig caminar més de trenta minuts mentre seguíem parlant per telèfon. Com diria un cinèfil, aquell va ser el principi d’una bonica amistat (oi?) Hem parlat innumerables vegades per telèfon, ens enviem mails tot sovint per saber de la vida de l’altra i ens hem vist una vegada en directe... Tota una alegria poder tocar a una amiga. Gràcies!

Veureu que ha optat per no posar el seu nom ni el de les seves filles i tampoc ha volgut posar fotos i jo per suposat ho respecto.

Així que us deixo amb ella i la seva lluita per aconseguir alletar a la seva filla, no crec que us deixi indiferent!

Bones vacances noies ( i nois), per certque deixi el bloc en stand-by no vol dir que no segueixi al telèfon ( 690144500) o al mail mailto:alpadroibclc@hotmail.com

Bon estiu i gaudiu molt de les vostres criatures jo ho faré entre aquests dos mars ambles meves noietes i el meu marit!