Som la llet

0

Gràcies per tot...

Fins sempre....
1

Fotocòpies

Feia molt que no escrivia al som la llet, vaig una mica de corcoll com podeu imaginar però quan em fan arribar fotocòpies és que no puc evitar tenir ganes d'escriure. El divendres em va arribar aquest paper "re fotocopiat" que podeu veure. Qui penseu que és l'autor o autora? Molt sovint quan parlo de lactància hi ha qui em qüestiona (només sóc una simple auxiliar de clínica i és cert), i quan m'arriben aquests papers és quan tinc ganes de plegar. Aquest paperot surt d'un CAP i l'han lliurat professionals. Ahir llegia a Pérez-Reverte expressar: " Ahora, el que es inculto es porque quiere"...
0

Una mentida i una certesa

  Avui anem a desfer un embolic que ja passa de taca d'oli.... Fa mesos que hi ha una notícia que es difon per la xarxa i que no té cap mena de rigorositat però fot un ensurt de nassos quan la llegeixes: "LEY APROBADA: CÁRCEL A MUJERES QUE DEN PECHO EN VÍA PUBLICAS" Llegida? Doncs és mentida, una trola, una bola... és mentida. No s'ha aprovat cap llei a Mèxic que condemni a les dones per alletar en espais públics. No és cert! Alguna personeta amb molt mala llet, ple de misogínia i molt temps lliure se la va inventar i ara corre com la pólvora per les xarxes. No ho feu córrer, és que ja...
0

No ens enganyem... sóc pessimista de mena

  Hola a totes i tots, fa mesos que no escrivia res al blog del "Som la llet", ja us vaig explicar que el projecte LactApp em tenia molt ocupada i em costa trobar temes del que parlar perquè em sembla que ja ho he explicat tot. Però avui la Generalitat i en concret el departament de benestar i família m'han donat una raó excel·lent per fer una entrada el meu estimat blog.   No ens enganyem, sóc de mena pessimista i més quan veig com passen els anys i certes coses no canvien i continuem perpetuant amb els errors del passat, bé concretament els errors del 2013. En aquesta entrada de fa...
0

Presentació de LactApp

Ja tenim llest el vídeo de la presentació de LactApp llesta, feta pel gran realitzador Alejandro Castellanos. https://www.youtube.com/watch?v=tIkW7fFaI6w
0

"Ho tornaria a repetir"

- Avui una mare que fa balança i mira enrere per mirar cap endavant.   "Hola Alba, sóc una mare més que des del cor vaig decidir donar el pit a la meva filla que va néixer el dia 1 de juliol del 2014. Va pesar 3,900Kg! Va néixer el mateix dia que jo! Al final em van programar un cesària perquè ja complia les setmanes i no tenia contraccions... Tot va anar molt bé, una mica atabalats perquè ja tenim un altre nen de 3 anys. Ell també va néixer gran i vaig fer lactància mixta fins als 3 mesos. Però avui m’agradaria explicar-te la meva experiència amb la nena. Vaig començar la lactància...
0

El perquè de tot plegat

- Viatjo en un tren de Barcelona a Blanes atapeït de turistes. M'agafo com puc a les barres de la porta i em truquen per fer una entrevista per la revista Eroski Consumer. Parlem de tetes a mig pam d'orella de 10 persones mínim.... porto una hora de peu i sembla que per fi desembarquen a Calella.... Tinc 1o minuts per explicar-vos el perquè de tot plegat. I el perquè de tot plegat, no és més que explicar-vos, ara que puc, els motius de la meva absència del "Som la llet". Potser no cal justificar res però tinc ganes d'explicar-vos moltes coses... i totes bones! Un divendres del mes d'abril...
0

Els que ens venen llet ara ens volen vendre herbes

- La setmana passada vaig llegir que PUra LEche de VAca havia decidit llençar un nou producte al mercat. I tot i que ja sabeu que no tinc massa temps, m’ha calgut fer entrada per dir el que en penso de tot plegat. . La meva filla de 10 anys ara ja entén que la publicitat que apareix a la televisió o els anuncis de les revistes acostuma a ser mentida: una deformació creada per aconseguir omplir les butxaques a alguns, i és capaç de detectar-ho i indignar-se amb la falta de rigorositat. Per tant ens cal l’esperit crític en els casos en els quals pensem que les coses no són com ens les volen...
0

Altres punts

Fa moltes entrades havia parlat dels punts blancs del mugró. Punts ocasionats per una infecció o produïts per una estirada o compressió de la zona del mugró. Però no havia parlat mai dels altres punts. Així que som-hi! - Als mugrons poden aparèixer, a part dels dos que us he comentat, punts o butllofes al mugró. Anem un per un perquè no tenen res a veure. Butllofes: De la mateixa manera que quan portes unes sabates noves o petites el fregament del peu amb la sabata pot produïr un aixecament de l'epidermis que s'omple de líquid, el mateix passa quan una criatura no està ben agafada al pit....
0

A quatre pits

  Avui una vivència a quatre mans, a dos cors, a dos úter,a quatre pits i a molt, molt d'amor... , Hola: Sóm la Sara i la Júlia. Som parella des de fa més de 6 anys i en fa dos vam decidir que ja havia arribat el moment de ser mares. Les nostres famílies ens donaven suport i de fet les dues som filles úniques així que els nostres respectius pares, que ja es veien sense néts, es van emocionar quan els vam dir el què havíem decidit. Aquí comença l'aventura d'aconseguir quedar-nos en estat. Primer la Sara, i no va funcionar cap de les dues vegades que vam intentar IAD. Vam patir el que no...

Alba Padró i Arocas

Alba Padró i Arocas

M’interessa descobrir tot el que pot estar relacionat amb la lactància…. Ara per ara la meva vida es LactApp www.lactapp.es

Segueix-me a les xarxes