Criatures 24/10/2016

Fotocòpies

Alba Padró
2 min

Feia molt que no escrivia al som la llet, vaig una mica de corcoll com podeu imaginar però quan em fan arribar fotocòpies és que no puc evitar tenir ganes d'escriure.

El divendres em va arribar aquest paper "re fotocopiat" que podeu veure. Qui penseu que és l'autor o autora? Molt sovint quan parlo de lactància hi ha qui em qüestiona (només sóc una simple auxiliar de clínica i és cert), i quan m'arriben aquests papers és quan tinc ganes de plegar.

Aquest paperot surt d'un CAP i l'han lliurat professionals. Ahir llegia a Pérez-Reverte expressar: " Ahora, el que es inculto es porque quiere" i tot i que no és sant de la meva devoció em sembla que li he de donar la raó.

SOM LA LLET

Hi ha cursos per professionals, hi ha opcions de fer formació on-line. Per què si en altres professions sanitàries cal reciclar-se, no es fa amb la lactància? És clar la lactància no és important, no és qüestió de salut pública.

Seguim amb el mite que les dones no tenen llet. És clar que hi ha dones que en poden tenir poca, però amb aquest tisana tampoc anem enlloc.

I per si això no fos poc els ingredients suggerits tenen delicte:

Fonoll: Risc Alt http://www.e-lactancia.org/producto/804

Comí: Sense risc i sense evidència

Alfàbrega: Risc alt i sense evidència http://www.e-lactancia.org/producto/804

Galega: Risc alt i sense evidència http://www.e-lactancia.org/producto/712

I si no fos prou la fotocòpia recorda que cal llevat de cervesa per mantenir la llet.... de veritat?

Sense comentaris.

stats