Criatures 06/12/2011

KOSMO

2 min

------- De nou modifico el dia de fer l'entrada al bloc. El Kosmo i la seva mare no es podem esperar a demà. Fa tot just una setmana parlàvem al bloc del divorcis i dels prejudicis que l'alletament poden produir en els jutges. Jo pensava que això només passava aquí però,per desgràcia,els perjudicis en envers la lactància travessen fronteres!

LaBegoñaés una mare Espanyola que viu a Berlín. Tant ella con el seu fillKosmoens necessiten, ja que l'estat alemany li ha negat la custodia del seu fill i un dels temes pels que s'ha considerat que no la pot tenir és perquè l' alleta i el seu fill ja té 4 anys. I com no aquest fet s'ha considerat negatiu:" ja que en aquesta edat la lactància afectar la seva evolució i el seu creixement.

LaBegoñademana ajuda per ella i pel seu fill, ajuda en forma de cartes de pares, mares, avies... On s'expliqui l'experiència única i gens nociva de la lactància prolongada, i les autoritats es puguin adonar que alletar de manera prolongada no és cap crim, que no ocasiona capperjudici a les criatures i en especial que totes les criatures i les mares haurien de tenir dret a decidir en una cosa tan íntima i tan privada com és aquesta. Recodeu que alletar és un dret!

Podeu enviar les vostres cartes a:

BegoñaLópez Álvarez -KosmoHugoKrugLópez Schwendyweg6 13587Berlin Deutschland

O al seu e-mail de laBegoña:blodesign3@googlemail.com Cal signar-les, acompanyar-les del número del DNI i si pot ser d'una fotografia alletant a la vostre criatura.

A part de la vostra/vostres experiències alletant seria genial que féssim cadena entre tots, també si teniu coneguts o familiars metges, llevadores, infermeres... Que puguin escriure la seva experiència o donar fe com a profesionals que la lactància prolongada no ocasiona cap mal a les criatures ans el contrari!

Fem-ho per laBegoña, pelKosmoi per totes les dones i criatures que poden viure la mateix situació pel desconeixement i menyspreu que gran part de la societat sent per la lactància prolongada.

Per cert les cartes poden estar escrites en qualsevol idioma!

stats