Puces a les butxaques

Anna Castells

Voleu jugar? Juguem!

Hola a tots!

Avui m'estreno escrivint entrades en aquest bloc. I confesso que em fa il·lusió.Em fa il·lusió per diversos motius. De fet, tres.

- El primer, perquè continuo la feina que va començar l'Oriol Ripoll, i això és un honor (i una gran responsabilitat, no ho negaré!).

- El segon, és que crec que jugar és de les millors coses que es pot fer per divertir-se i que tots "portem un juganer a dins", encara que alguns pensin que no! Per això, explicar jocs és una molt bona manera que la gent en descobreixi algun que no coneixia i el vulgui provar.

- I el tercer...el format del "bloc" dóna opció a que a més d'escriure-hi jo, em feu tots els comentaris i propostes de joc que vulgueu! Estaré "encantada" de rebre-les i posar-les en pràctica a la mínima que pugui.

Així doncs, comencem?

El primer joc que us explico l'he escollit perquè me'l va ensenyar l'Oriol i perquè és tant fàcil que no pots parar de jugar-hi. És el "Bili, bili, bob!". Perjugar només us fa falta una altre persona.

La dinàmica comença quan qualsevol dels jugadors, en qualsevol moment, diu a frase "Bili, bili...Bob!". Si aconsegueix dir-la sencera, ha guanyat.

L'altre jugador ha d'intentar dir "Bob!" abans que el que ha començat la frase pugui acabar-la. Si ho aconsegueix, haurà guanyat. Si diu "Bob" abans d'hora (quan l'altre encara està dient "Bili") haurà perdut. Si l'altre aconsegueix dir la frase sencera, haurà perdut.

Zoom

Com veieu, és un joc amb que et poden sorprendre darrera de la màquina del cafè o aixecant la vista per damunt d'un ordinador...ami em va passar això, i amb en Jordi Borrell (l'informàtic de la feina) hi jugo des de fa més de 8 anys!

 

La imatge és d'un banc d'imatges en xarxa