Criatures 14/10/2016

Benvinguts avui estrenem el Bloc de Petites Victòries!

Roser de Tienda
2 min
Benvinguts avui estrenem el Bloc de Petites Victòries!

Com la gran majoria dels que estem aquí, un dia ens vàrem enamorar, vam tindre un fill i després un altre i després un altre...bé, això jo que en tinc tres, i encara sort que vam parar al tercer perquè a hores d'ara no sé com faríem amb els nou fills que jo volia tenir quan era jove i inexperta.

Per sort, el meu marit, a qui d'aquí en endavant anomenarem "l'Estupendo" va dir-me: - Roser, si vols veurem de tant en tant, pot ser que parem de tenir fills - ell sempre tan assenyat! I sort que vaig fer-li cas. Encara que només fos perquè en el part del meu tercer fill vaig morir-me una estona. I això vulguis que no, et canvia prou la vida.

Quan som conscients que la vida no és per sempre, que tot pot canviar en un segon, el nostre món es capgira. Perquè de sobte, les prioritats ja no són les mateixes. Quan tens criatures l'única cosa que vols és arribar a viure prou per veure que es valen per si mateixos, que tenen el cap ben moblat per anar per la vida sense tu.

I clar, si tens trenta i pocs anys, encara estàs a un quart del camí, així que tot d'una, l'única cosa que ens importa és el temps que viurem. Ja no ens importa si hem posat la rentadora, o de si portem mitjons desparellats o si no tenim la casa super ordenada i perfecte. Que va, ara l'única cosa que importa és que li hem caigut bé a algú d'allà dalt i ens han donat un Bonus extra. ¿perquè a tu? ¿per què a mi?

La vida és extraordinària tot i que a vegades no l'entenem. Però he après a viure-la amb sorpresa i acceptació. A aprofitar el dia només que m'aixeco, a estar feliç perquè puc fer un cafè, puc veure el sol, puc estudiar, puc anar a la consulta, puc escriure, puc perdre l'autobús, puc cuinar escudella, puc riure amb les amigues, puc estar amb la família, puc trucar a la meva mare. Ara que està tan de moda el Mindfulness, que vol dir viure en el moment present, jo em sento més present que mai amb les coses senzilles de cada dia.

I d'això parlarem en aquesta finestra al món que és el bloc de criatures. D'experiències i consells, de mare a mare o de cor a cor, per fer-nos la vida fàcil i ser més feliços ens passi el que ens passi.

Viure amb sorpresa i acceptació és la meva petita victòria. ¿Quina és la teva?

Fins a la setmana vinent, Benvinguts!

stats