Criatures 15/08/2014

El Kamasutra...o l'evolució de les espècies...

2 min

...de la platja...o què us pensàveu! És l'únic Kamasutra que podreu practicar a l'estiu si teniu dos nens petits-mitjos com jo!!! Avui us donaré un resum de postures que de ben segur que practicareu/no practicareu a la platja amb la vostra parella...i els vostres fills....Us adonareu que és molt fàcil detectar, posturalment, qui té fills (petits) i qui no en té, ja que les postures i la durada de les mateixes, és molt diferent. A més, us donaré el nom científic de cada postura, pertanyent a una espècie d'homínid diferent...amb perdó del senyor Darwin. Comencem:

-Estirat panxa a terra (HOMO MOLT ESTIRATUS): espècie d'homínid molt poc corrent entre els pares i mares, a no ser que tinguin un o dos fills asseguts a sobre de l'esquena. És una posició gairebé llegendària. Impossible d'aconseguir-la perquè no pots veure els teus fills...ni si s'escapen ni si venen plens de sorra i/o amb una galleda d'aigua fresca. La durada de la posició és mínima, per tant, si en veieu algun...feu-li una foto...no el tornareu a veure!

-Estirat panxa amunt (HOMO ESTIRATUS): és una espècie d'homínid, normalment solter o amb parella, però sense fills. La variant amb fills, és l'HOMO ESTIRATUS SORRATUS, que és el mateix però ple de sorra...els pares i mares ja m'enteneu!

-Assegut/mig incorporat (que si m'aixeco o m'estiro) (HOMO MIG ESTIRATUS): és una posició molt típica quan encara no reconeixes que vas a la platja amb nens petits. Típica de pares primerencs que encara viuen nostàlgicament les seves estades a la platja i recorden que només necessitaven una tovallola (sense sorra) i un llibre. Els reconeixereu perquè fan cara d'estressats i suen una mica més del normal...

-Dret (HOMO ERECTUS ERECTUS): la posició típica de pare, molt evolucionada, el veureu d'una hora lluny amb el seu control total de la canalla, la vermellor...o morenor...de la seva esquena. I dic que és molt evolucionada, perquè és una posició on la superfície de contacte amb la sorra...és mínima...les plantes dels peus! I, per tant, les possibilitats d'embrutar-se...mínimes, també!!! La durada de la posició pot ser...tota l'estona que estiguis a la platja. La variant de genolls (HOMO AGENOLLATUS) existeix quan s'han de fer castells (i dic S'HAN, no és optatiu!)

-Dret en moviment (HOMO ERECTUS ERECTUS MOBILIS): el mateix exemplar que l'anterior, però amb els fills fent-ne alguna de les seves, ja sigui tirant sorra a tovalloles alienes, perseguint-te amb galledes i pales plenes de sorra o entrant a l'aigua pensant-se que porten els "manguitus" (això va pel Nil!). Les posicions anteriors i aquesta es van barrejant i dependrà una mica de si els teus fills es mouen molt o moltíssim...

-Dins l'aigua (HOMO HUMITUS): pares que tenen la sort de poder-se banyar fins més amunt que els genolls perquè als seus fills no els emprenya l'aigua freda ni tenen por que uns peixets de dos centímetres siguin piranyes assassines.

I només un afegit...petit afegit...si veieu algun pare molt i molt vermell de tot el cos, de l'espècie HOMUS GAMBUS...el més segur és que exercint de molt bon pare, hagi posat crema als seus fills...i ell...hagi descuidat el seu propi cos en un moment de pèrdua de propiocepció temporal...una mica de compassió siusplau...

stats