Criatures 29/08/2010

Un guitarra elèctrica ben dolça

2 min

Avui, amb permís de les companyes del criatures que tenen blogs de cuines, m’agradaria ensenyar-vos com fer un pastís diferent ja que tot i ser per menjar la preparació és una autèntica manualitat. Ahir va ser l’aniversari del meu germà Jordi, i per fer-li una miqueta més especial vam voler lluir-nos amb el pastís. Vam trobar per Internet un vídeo on explicaven com fer pastissos de diferents formes, i semblava prou fàcil per atrevir-nos.

El primer que cal fer és la base del pastís, com si féssiu una coca. Vam fer servir una massa anomenada "Madeira sponge cake". Un cop freda amb l’ajuda d’una plantilla la retallem amb la forma que més us agradi, en el nostre cas una guitarra. El segon pas és preparar el "Betum de mantega" de colors.

Barregem mantega, sucre glasé i unes gotetes d'aromatitzants o colorants per donar-li un toc divertit. Tingueu en compte que cal que aconseguim una textura cremosa.

Ara només queda el més divertit, que és decorar el pastís. Nosaltres vam fer servir els betums que vam preparar, regalèssia (per les cordes) i boletes de colors. I taxán!! Aquí teniu una manera perfecte per bufar les espelmes.

Feliços 26 Jordi! Espero que t'hagi agrada't!

stats