Criatures 31/10/2010

Qué gran, ja tinc un any!

2 min

Ahir la Noa va fer un anyet. Durant tot el dia vam estar preparant la festa, estàvem més nerviosos els pares que ella, ens mirava com dient, què passa avui? Ha estat un any molt intens, emocionant, feliç però també de canvis a casa, no és el mateix ser dos que tres, perqué encara que la gent que té fills "t'avisi" no et pots arribar a imaginar com canvia la vida. Tot i així, encara que hem donessin totes les hores de sonque volgués(perqué ara mateix dormir ho valoro més que tot l'or del món) no canviaria ni una de les meves ulleres i badalls pels moments que m'ha donat ser mare. Hi ha una frase, que no recordo ben bé de qui és que diu: "només hi ha un nadó perfecte al món; guapo, llest, honest, generós, simpàtic... i cada mare el té".

Avui, vull explicar-vos com vam fer el pastís d'aniversari. És un pastís que queda ben maco i tot i que porta horetes de feina és facilet i queda xulíssim. Per començar només heu de fer dues o tres coques normals, com si ho féssiu per un pastís de sempre. Les monteu amb la forma que volgueu. En el nostre cas, com erem molts a menjar vam optar per fer una base rectangular gran i dues de més petites rodones en un extrem. Per enganxarles coques entre si,vam utilitzar crema de xocolata.

Un cop feta l'estructura, passema decorar-la amb una pasta molt fàcil de manipular que es diu Fondant. El podeu comprar fet o fer-ho vosaltres mateixes, només necessiteu: aigua, glicerina, glucosa, gelatina sense sabor i sucre glass. Obtindreu una pasta semblant a la "plastelina" dels nens, la podeu tenyir amb el colorant que volgueu i partir d'aquí decorar el pastís com més us agradi. És una bona recepta perqué els vostres fills us ajudin a fer les formes que volgueu, i que entre tots passeu una bona estona "jugant i cuinant". Segur que si us han donat un cop de mà amb els panellets estan desitjant tornar a empastifar-se les mans...

stats