Pedra, paper, tisora

Meritxell Almirall López

Pastís de Bolquers

[youtube 0jGQJIV1zik]

Quan tenim algún amic o conegut que espera un nadó, arriba el moment de pensar un bon regal de benvinguda al mónper la criatureta (i pels pares).

Sembla una feina fàci però no ho és.Per sort avui en dia hi ha alguns que opten per fer llistes de naixement o dir-nos directament que els fa falta.

Amb el primer fill, com no es té res, hi ha més llibertat per regalari sobretot per trobar quelcom que faci il·lusió i a la vegada sigui pràctic.

Quan va arribar la Noa van regalar-nos diverses coses, imalgrat que amb el temps hi haalgunes que hem fet servir més o menys, podem donar fer que les hem estrenades totes! La banyereta, la "baby cook", la trona, la robeta de talla mini mini... i m'agradava explicar-li qui li havia regala't i quina relació tenia amb ella.

Amb el segon tot canvia,i dónala sensació que moltes coses bàsiqueses poden aprofitar delgermà gran. Per tant hi ha moltes coses de nados que ja ni et passen pel cap regalar si saps que ja hi ha una criatura a la família.

Fa uns mesos va néixer l'Alexis i se'ns va acudir fer als seus pares el regal que ens semblava més útil del món: bolquers!

Avui, us ensenyo com fer un pastís de bolquers. Perqué els que tenim nens sabem que no hi ha res que facis servir més els primers mesos i anys...

panyals2 Zoom

panyals2

panyals3 Zoom

panyals3