Criatures 18/02/2019

Rata de biblioteca Escape Room

JRoca
1 min

Les biblioteques escolars han de tenir vida

Els que vam néixer durant els setanta -o abans- recordarem un programa que feien a la tele que es deia "El tiempo es oro". Aquest espai, presentat pel gran Constantino Romero, es desenvolupava en una biblioteca i el guanyador havia d'ajudar-se dels recursos d'aquesta, és a dir, els llibres per resoldre una pregunta final.

Aquest escape room beu d'aquell programa, es podria dir que és un homenatge i alhora pretén ser una constatació de com ha canviat la nostra vida amb l'arribada de Mr. Google a principis de segle. És possible que aquest joc que us presento agradi més als nostàlgics d'aquells programes de cultura general d'aquella època pre-Internet però com a mestre crec que la competència de cercar informació en llibres no s'hauria de perdre mai, no ho hem de permetre.

He intentat crear un joc que es pugui jugar a qualsevol biblioteca escolar, de poble o de barri i m'agradaria que només fos un preludi a un munt d'escape rooms fets per diferent gent que vitalitzin aquests espais tan necessaris que es diuen biblioteques.

Aquí teniu l'enllaç a un Sites amb totes les intruccions per fer-lo fàcilment. Gaudiu-lo i si us grada compartiu-lo.

Salut i llibres!

stats