La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

El facebook... els altres i jo

Enganxat Zoom

Enganxat

Ves per on ja estic al facebook. Sempre hauria cregut que no ho faria i ara ja està fet. La veritat simplement era que tenia por d’enganxar-m’hi.

I, què em va cridar l’atenció?:

Doncs que així que vaig inscriure’m em van sortir tots els amics amb els que normalment mantinc contacte per mail, allà ben arrenglerats amb una foto somrient presentant la seva amistat. Impressionant i alarmant! Com ho sabien els del face aquest amb qui em cartejo?

També vaig tenir un ensurt quan vaig veure que al fer un amic la seva informació entrava omplint el meu Mur amb totes les seves entrades. O quan jo, innocentment vaig contestar a una pregunta que deia: Què et passa pel cap? I el que em passava quedava escrit a tot arreu. Menys mal que l’únic que em passava és que estava feta un embolic.

Ara ja ho tinc bastant endreçat –sempre es pot millorar - és clar - i us hi convido a entrar i a fer-vos amics meus, si ho desitgeu. Sereu molt benvinguts!