La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

El "cor" a Banda ampla

Recordareu que el dia 23 de desembre vaig anar al programa de Banda Ampla de TV3.

Ús puc dir que va ser un programa ben bonic i en el que vaig aprendre moltíssim. Com també em va passar ahir amb el programa que van fer sobre els emigrants.

Puc dir-vos, també, que els presentadors de Banda Ampla (Lídia Heredia i Toni Martínez) van donar molta confiança a tots els participants i per això es va "palpar" l'entusiasme de ser avis, il.lusió per projectes personals,i solidaritat "a dojo" enorganitzacions de voluntariat.

Tot l'equip ho havia prepatar molt bé amb entrevistes i coneixement dels que hi anavem i això demostra que la feina ben feta... Felicitats, doncs a tot l'equip de Banda Ampla, un debat en que es pot opinar amb total llibertat.

Al tornar a casa meva em vaig trobar al meu marit i al meu fill molt enriolats. M'havien escrit més anys dels que tinc, però quan un passa el "7" ja no li fa resi s'alegra de cumplir-ne. Què bé si arribo als 76 com em van escriure a peu de (pàgina no deu ser) ...a peu de tele.

Us deixo, doncs el link, per si el voleu veure.

http://www.tv3.cat/bandaampla/arxiu/programa11

Una abraçada.

Victòria