La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Una bona notícia

ENSENYAR_A_VIURE(PETIT) Zoom

ENSENYAR_A_VIURE(PETIT)

Una bona notícia

"Les tres quartes parts de les misèries i els malentesos del món s'acabarien si les persones es posessin en les sabates dels seus adversaris i entenguessin el seu punt de vista"

Indira Gandhi

Vull compartir amb vosaltres aquesta "petita" i bona notícia:

Ja tenim a les llibreries l'edició de butxaca d'Ensenyar a viure a un preu mòdic i a l'abast de totes "les butxaques".

Resulta que Agnès Rotger, escriptora ieditora de Pòrtic, l'any 2006, foula primera persona que va creure en el contingut del llibre i va confiaren mi, sense saber ni qui era jo (jo tampoc sabia gens com m'aniria l'aventura d'escriure). I avui, gràcies a una bona comunicació entre les dues, seguim amb una bona amistat.

També m'ha fet il.lusió i he après molt al llegir tots els comentaris sobre valorsal fòrum del nostre portal "Criatures": i espero que les "agraciades" en el sorteig em donin el seu parer.

Aquí tenim escriptors i blocaires amb millor ploma que la mevaals que admiro. Jo tinc un desig i una il.lusió i és queaquests pocsllibres que tincsiguin sempre de reflexió i de respectevers ellector o lectora i perquè assimili el que necessiti i vulgui. Cadascú té un aire particular que fa que l'educacióque proporcioni al seu fillel faci únic i feliç o, millor encara: que paresi fills siguin feliços!

Qui m'ho havia de dir que avui us el podria presentar a vosaltres de butxaca! Petites realitats que es produeixen, sense demanar-les, i que neixen sense esperar-les ni tenir-ne ni idea. (Bé de la feinada d'escriure sí que en tinc idea... ufh.., ja em canso només pensar-hi).

Us agrada la coberta?

Sempre m'ha semblat que era important calçar les sabates dels nostres fills tant si tenen el 24 com si tenen el 40. Avui tenim unes botes d'aigua de mida diferent i una regadora per anar fent créixer totes les capacitats i possibilitats que ells tenen, vetllant - amb afecte i comprensió - la seva personalitat.

Una abraçada,

Victòria