La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Divendres a TV3

TV3 Divendres Zoom

TV3 Divendres

www.vidadefamilia.org

Si voleu cercar l'entrevista heu d'anar, sis us plau, al meu portal www.vidadefamilia.org i al requadre del marge horitzontal de dalt que diu On-line, clicar i hi trobareu la primera part, a sota de la presentació de Qui mana aquí? a La Casa del LLibre. La segona part es troba amb altres entrevistes al canal youtube Victoria Cardona.

Taula actualitat del 25 de febrer, presentació de Qui mana aquí?

Amb Xavi Coral, Anna i Tian, al programa Divendres de TV3 per parlar d'autoritat, tema del tercer llibre que m'han publicat.

El seu títol Qui mana aquí? és el resultat d'una anècdota viscuda a casa en la que el meu nét petit, davant d'un aldarull força evident ens va dir aquesta frase a pares i avis, plena de contingut. Els adults aprenem molt de la sinceritat dels petits. I, també es fa evident que cerquen referents.

No va ser aquest fet el que em va fer aprofundir sobre el tema de l'autoritat i de la llibertat. Sempre m'ha semblat complicat tenir-la sense tallar les iniciatives de les criatures ni la seva autonomia. Quan alguna cosa ens ha costat personalment podem escriure amb més propietat i anar cercant com arreglar-ho.

Doncs va ser molt agradable la tertúlia amb en Xavi Coral, l'Anna i en Tian. Vam estar tranquils parlant de temes interessants com les rebequeries, la llibertat, l'adolescència. Sempre queden aspectes per seguir-ne enraonant. L'educació és ben apassionant!