La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Convivència amb els avis

Zoom

Convivència amb els avis

"Un home que no s'alimenta de somnis, envelleix aviat"

Wiliam Shakespeare

El proper mes de setembre sortirà editat en edició de LaButxaca del grup 62: "Som avis", editat per Mina, també del grup 62. És un goig poder donar-vos aquesta bona notícia.

Tots sabem com necessitem avui del suport dels avis per ajudar-nos a conciliar la feina laboral i la de casa. Ells no són els mal criadors oficials. Són aquell braç que s'allarga i que arriba allà a on no poden arribar els pares. De tot això i més en parlem en l'entrevista de la que us deixo l'enllaç, de Catalunya Ràdio, a "Els matins" amb Francesc Soler, Laia i amb paraules d'altres experts sobre el síndrome d'"avis esclaus".

http://www.catradio.cat/audio/557440/Fer-de-pares

Us recordo que aquest blog es presenta als premis blogs Catalunya 2011. Es pot votar, registrant-se a Stic.cat i anar a EDUCACIO. Allà el trobareu per ordre alfabètic. Gràcies i bones vacances amb els vostres.

Si feu d'avis recordem "La convivència, un trencaclosques" però amb bon humor i reconeixent les propies limitacions podem "encaixar" les peces. Ens alimentem de realitats i desomnis per mantenir el cor jove..!