Criatures 13/04/2021

Un virus ataca els contes!

Anem a veure 'El Gran Llibre Màgic' al Teatre Condal

2 min
'El Gran Llibre Màgic' al Teatre Condal

Us imagineu una Caputxeta Vermella que parla al revés o bé que el Gat amb Botes es cregui parent dels Tres Porquets? Doncs sí, a El Gran Llibre Màgic els personatges dels contes tradicionals embogeixen per culpa d’un virus i caldrà fer-los tornar a les seves històries. 

En un context on els més petits han sentit a parlar de virus més del que tocava, que important és passar una estona rient amb ells. I crec que aquesta és la característica principal d’aquesta obra que podem veure al Teatre Condal: fa riure molt, inclou acudits i sobretot fa participar molt al públic. Hem de respondre, cridar, aplaudir i cal que tots ens impliquem al màxim per ajudar als protagonistes de la història a acabar amb el descontrol literari.  

També crida molt l’atenció el llibre gegant que hi ha a l’escenari i que al girar la pàgina es converteix en un decorat que ens trasllada a les il·lustracions d’un conte amb llumetes, paisatges encantats i el refugi d’una bruixa. Un hora d’espectacle que ens va fer desconnectar de tot i que em confirma que la cultura no només és segura, també és importantíssima a qualsevol edat. Per això m’afegeixo a la demanda que les entrades esdevinguin salconduit cultural perquè anar al teatre és un bé essencial i ens mereixem anar-hi tots, siguem de la comarca que siguem. 

Per acabar us deixo l’opinió del Pau, el meu fill de 9 anys, per si voleu una crítica del públic objectiu: 

“Diumenge vaig anar al teatre amb la meva mare i el meu germà petit. Anar al teatre m’agrada molt perquè les persones són reals i canten molt bé. Va ser un teatre molt divertit perquè van fer moltes bromes i hi ha un llibre gegant a l’escenari però només té dues pàgines. Hauria d’haver estat més llarg perquè es va acabar molt ràpid. Vaig estar tota l’estona amb la mascareta posada perquè al teatre no es mengen crispetes. M’ho vaig passar molt bé i el meu germà també”

stats